en tisdag en onsdag och en torsdag med linnea swindell

har haft fullt upp i veckan, därför har jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. men vi börjar väl med tisdag då.
efter maten gick jag och linnea till heden, mötte upp jessika och sen kollade vi på fannys match, dom vann, grattis! sen for jag och linnea hem till mig, och sen en sväng till coop för att köpa grönsaker och dipp, sen hem till linnea för att se oth. såg några ansnitt innan vi somnade så gott i linneas säng.
 


vaknade kvart över 1 och insåg att vi sovit bort en solig dag. skyndade oss ut i solen och la oss på en filt. låg där och chillade ett tag, åt smoothie och snackade. tog med linnas hund oliver på en promenad innan jag slutligen for hem. duschade och åt god middag med familjen innan emma kom och övningskörde och hämtade upp mig och sen linnea. emma körde oss till jävre där vi stannade på viktors stuga tillsammans med viktor erik och nån annan kille. badade och bastade innan vi tog båten till shell. jag och linnea köpte vindruvor och sen delade alla på chips. emma och erik vann 100 kr på en 10 lott, jävla turbarn.. när vi kommit tillbaka med båten satte vi oss och grillade krov och pinnbröd och åt chips. sen kom partik och då gick vi in och spelade kort, hjärter sju och 6manna games. vem vann, jo såklart jag och linnea;) vi var fan bäst! =D eriks pappa kom och hämade oss kring halv 1, jag och linnea for hem till linnea och hämtade oth och sådära innan vi for till mig och la oss. då linnea skulle ta ut skivan så fanns den inte där..  så då fick vi se gossip girl, linnea fick sin vilja igenom igen... men det gick bra, gossip är ju också bra såklart!
 

vaknade kvart i 12 idag  kollade ut och såg att det var sol, så då åt vi frukost innan vi satte oss i solen, det vart så jävla varmt så vi gick på en promenade istället. när vi kom tillbaka tog vi en boll och sen gick vi till heden och sköt litegrann. för ett tag sen var vi på preem och hämtade ut biljetterna till luleåkalaset och nu sitter jag hos linnea, hon packar och jag ska hjälpa henne. sen blir det grillat till middag med familjen innan vi ska kolla på linneas träning. ikväll ska vi bada hos mig och raka benen och sådära inför lk. ha en trevlig kväll, puss


^

kvart över 10 fick jag tid hos läkarn, provsvaren visade negativt på halsfluss som tur var, så då slapp jag pencelin. istället hade jag nån halsinfektion som skulle läka av sig själv.. så luleåkalaset blir mest troligt som tänkt, skönt!
efter läkarbesöket for vi iväg till havs, och vi var inte ensamma där, utan det var mycket folk. jag och linnea hann även förbi hos mina kusiner och där tog vi ett dopp i deras nybyggda pool, riktigt skönt! det blev kallt och började blåsa, så då for vi hem igen. ska snart äta sallad, fast den här gången med lite fullkorns pasta i. har bestämt mig för att skippa det där med gi-metoden, istället ska jag äta bara lite pasta men mest sallad, blir så svårt att laga mat då det är kolhydrater i det mesta. och sen är det ju sommarlov man måste ju få leva, men efter sommarn då jävlar elin ;-) ikväll ska jag linnea och jessika kolla på fanny och carros match på heden, sen kanske det blir nodo, vem vet :) men innan maten ska jag städat mitt rum som nuförtiden alltid ser ut som ett bombnedslag! tjingeling

*


haha, alltså jag och du, vi har alltid lika roligt tillsammans=D fan vad jag saknar det!

one tree hill

istället för att stiga upp tidigt och fara till vårdcentralen sov jag och linnea så gott i hennes säng till klockan 2... snyggt jobbat! så vårdcentralen får vänta tills imorrn, vilket är super dåligt med tanke på att det är lulekalaset på fredag. fast just nu känns det som nåt helt annat, inte i närheten av halsfluss.. men man vet aldrig.
igår började jag och linnea se oth från början, så himla himla bra det är, jag dör! såg till typ 4 igår, och sen har vi sett från 2 till 5 idag också. nu har jag just kommit hem, ska gå och duscha sen blir det lax till middag. ikväll ska jag se linneas match med fanny och sen blire att fortsätta med vårat oth maraton hos carro :)

mm

tråkig - beskrivandet på min dag.

ska börja bege mig till linnea nu, vi ska se film och bara mysa, det är nog allt vi behöver just nu.
ska inte vara borta så länge heller, måste upp tidigt och bege mig till vårdcentralen imorrn.
kanske bäst att jag far nu.

t j i n g e l i n g



 


piteå dansar och ler

underbart!

helgen har varit hur bra som helst, torsdag fick det bli förfest på södrahamn med linnea emelie emma och carro s, mycket trevligt! var väl inne på området där vid 10 kanske, träffade folk, helt enkelt super trevlig!
fredag for jag till emma redan vid 12, låg och solade och tog några dopp innan vi duschade och gjorde oss klara. beställde pizza och åt innan det började ramla in folk. en baksida fylld med folk och musik, klart det är nice! cyklade iväg mot stan vid halv 10 kanske, innan jag hade tagit mig in på området hade jag missat adam tensta och lite av håkan. kvällen sprang förbi, hade verkligen super trevlig. takida, helt underbart roligt! innan vi for hem for vi till max en sväng. vr väl hemma kring 4, somnade kring 5. innan vi hade kommit oss upp ur sängen och hämtat alla mina saker som var hos emma vad väl klockan 1, gjorde iordning pommes och hamburgare och satte oss på en filt i solen. låg och chillade, pratade och sådära tills klockan halv 4, då började vi göra oss klara. middag hos elin, jag var inte alla hungrig, men det var gott iaf! var inte framme hos emelie förrän 7, då fick förfesten börja för våran del! mycket trevlig förfest och trevligt folk! kring 9 började vi bege oss mot stan, fick skjuts av carros mamma. väl inne i stan gick jag och emma andersson till coop och sen till södrahamn, träffade lite folk och sådära innan vi hörde att uggla börjat spela, så då vare bara att springa in på området. trängde oss in blandallt folk, sjöng eller rättare sagt skrek, så förbannat roligt det var alltså! även den här kvällen gick fort fram, men jag hade himla trevligt, mer finns det inte att säga. tur som vi hade fick vi tränga ihop oss i emelies bil, annars hade vi fått ta taxi. väl hemma ville julia sova, jag och carro gick en sväng till fredde, blev inte något långvarit besök. när vi kommit hem igen kunde jag ju inte sova såklart eftersom att min hals värkte.. somnade, men blev väckt nästan direkt, skulle upp och skjutsa julia till busstationen..  jag socknade i sängen på typ 3 sekunder. sen dess har jag sovit,vaknat,sovit,vaknat osv, till klockan blev 3 typ.


tack för en trevlig helg alla som medverkat! 


halsfluss?

fan, det känns exakt som att jag fått halsfluss :s perfekt nu inför luleåkalastet, nooooooooooot!
fan också, bara för att det är festival så ska jag bli sjuk! men det är sånt man får ta! jag har haft 3 förbannat bra dagar, det ska jag nöja mig med:) nu ska jag sova, ska ju faktiskt upp 8 imorrn och skjutsa julia till busstationen, så nu är det godnatt för min del, skriver mer om helgen sen=) tjingeling!

stek / pdol

idag har jag och linnea legat ute och stekt i solen hela dagen, riktigt jävla skönt! men det var himla varmt, nästan olidligt!
hoppas nu bara att jag fått lite mer färg på kroppen, annars blir jag då besviken! cyklade hem från linnea kring 4, nu håller mamma på med maten, spaghetti och köttfärsås, inte alls passande till min gi-metod. så för mig blir det köttfärsås och grönsaker, men det får gå ner det med! i helgen ska jag ha uppehåll för min metod, pdol är ju trortsallt bara en gång per år. nej nu måste jag duscha och fixa mig så att jag är klar i tid. emma vill att vi ska festa ikväll med, vi får se om jag pallar, men jag måste erkänna att jag faktiskt är peppad på det. men det får kvällen avgöra! ha en trevlig kväll, för det ska jag=) tjingeling!

pdol start

nu är pdol i full gång, himla roligt! var där idag en stund, åkte två karuseller och börjde må illa, så då var det slut på det roliga. gick och strosade, emma och gänget köpte mat medans nyttiga ida bara tittade på, eller drack loka. efter ett ha gått omrking ett tag och träffat lite folk kände vi att vi ville hem, men eftersom att emelie och linnea hade inte ens hunnit komma så fick vi vänta på dom och sen gå ytterligare ett varv runt området. jag och linnea vann en rosa fisk istället för en chokladsak, men den fick duga. sen bar det av til ica, emelie och emma köpte hårfärg, jag och linnea köpte ingredienser till en sallad. cyklade hem till bergsviken, och därmed idas hus. tilllagade en fruktansvärt god sallad, med grönsaker, skinka, ägg, avokado, ost och till det gjorde även salladsdressingar. jag och linnea vräkte i oss sallad och blev mätta som tusan. emma började färga sitt hår, därefter färgade linnea mitt och sen hjälptes vi åt att färga emelies. ingen skada blev skedd, allas hår blev bra. även fast det kändes som att mitt hår blev alldeles för mörkt, men det känns nog bättre sen. efter all färgning tog jag och linnea ännu en till tallrik sallad, hur gott som helst! emelie tog en chokladboll, onyttig som hon är=D haha! nu har emelie just farit och jag och linnea ska lägga oss och se gossip!

justja, glömde skriva att vi har stekt på havs idag, jag och linnea. somnade och sov så himla gott=) men det blev molnigt rätt tidigt så då for vi hem! jaja, godnatt!

bara för att

DAGENS VILL HA: sol och värme
DAGENS KLÄDSEL: strumpbyxor shorts linne och sjal
DAGENS SMINK: concealer puder rouge mascara dippliner
DAGENS FRISYR: snabbtupperat och äckligt!
DAGENS HÄNDELSE: såg en förbannat snygg kille:)
DAGENS LÅT: rihanna - take a bow,  bara för att jag lyssnat på den hela dagen =D
DAGENS PLANER: hitta på något med emma
DAGENS SAKNAD: kusin!
DAGENS DUMMASTE
: att det inte fanns några lilastrumpbyxor i rätt storlek!
DAGENS SJUKA: ingenting speciellt
DAGENS DROG
: typ grönsaker =D haha
DAGENS ROLIGASTE: tanken av att det är pdol snart =D
DAGENS FAVORIT: hmm
DAGENS KÖP: strumpbyxor, tröja, kalender och sjal till stina
DAGENS HUMÖR: sådär normalt, varken glad elr sur eller nå sånt:)

DIG:
1. Hur lång är du? 165,6 exakt
2. Vad vill du bli när du bli stor? make up artist
3. Vad pluggar du? till frisör
4. Har du långt hår? nej, vill ha mycket längre!
5. Vilken hårfärg har du? mörkt, är lite less, vill ändra!
6. Sminkar du dig? beror på vad jag ska göra, för det mesta!
7. Använder du läppsyl? jag är beroende!.
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? svart och vit
9. Har du kysst någon idag? nej.

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? jess
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? beror på =)
3. Hur många syskon har du? ett
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? minns inte
5. Vilken mat lagade din pappa senast? kasslersallad
6. Hur många ställen har du bott på? har alltid bott i samma hus i piteå, men nu har jag lägenheten också.
7. Vem i din familj stör du dig mest på? bror eller pappa
8. Vilken familjemedlem är snällast? mamma för det mesta
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? längesen, minns inte sist


KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? strumpbyxor, shorts, linne och sjal
2. Har du bytt om idag? klart
3. Favorittröja? vetej
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? beror på :)
5. Har du gett bort kläder nån gång? självklart=)
7. Har du handlat kläder genom internet? jodå!
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? bara om jag låtsas vara nån annan på typ nån chatt på internet förlängesen =D
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? hm
10. Vad använder du för skor? mycket olika

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? klart jag vågar!
2. Klä dig annorlunda? beror på hur annorlunda
3. Vara dig själv? dålig fråga
4. Visa dig i bikini/badbyxor? jadå
5. Fisa inför pojk/flickvän? fiser helst inte inför andra
6. Pierca dig? har vågat förut, varför skulle jag inte våga nu
7. Ge dig på utmaningar? jodå
8. Ha sex på offentlig plats? beror på
9. Vara omogen? det är ju min grej ;)
10. Äta små kryp? aldrig!

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? john bauer..
2. Vad heter din favoritlärare? har ingen favorit
3. Vad är ditt favoritämne? idrott och frisör
4. Snyggaste läraren på skolan? finns väl ingen snygg, men david är snyggast av dom som finns
5. Fulaste läraren på skolan? den andra david kanske?
6. Tråkigaste ämnet? datorkunskap!
7. Har du skolkat mycket senaste året? nej, det har jag inte, tagit nån sovmorgon
8. Hur tar du dig till skolan? buss eller cykel

Någon:
Som förstår dig: flera, fast på olika sätt
Som du saknar: ingen just nu
Som du hatar: hata är väl att ta i, men finns sånna som jag tycker mindre om

Vem:
Kramade dig senast: hmm, det vet jag inte=)
Var hos dig senast: daniel och emma
Ringde dig senast: emma
Ringde du senast: linnea


Jag:
Är singel: jess
Saknar någon just nu: näe=)
Är rädd för att bli övergiven: näe, vet att jag har sanna vänner osv 
Svär ofta: då det behövs
Sjunger i duschen: jodå
Är en morgonpigg person: verkligen inte, isf ska dagen erbjuda nåt riktigt bra!
Skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: aldrig.
Är kär i kärleken: hur äre att vara kär i kärleken?=D
Skrattar åt mina egna skämt: såklart=D säger ju sånt som jag tycker är roligt! =D=D
Vill ha barn: abslout, men inte än

Har du:
Piercingar: jodå!
Syskon: ja
Pojk/flickvän: nej
Jobb: nej
För många vänner: nej, tillräckligt=D
Rymt hemifrån: jo, men inte länge och inte långt
Färgat håret: självklart :D
Bra självförtroende: näe
Sagt "jag älskar dig" till någon: såklart!
Gjort något olagligt: haha,jo
Somnat i skolan: jodå
Brutit ett ben: nejnej
Tappat bort mig i min hemstad: typ
Sett en fallande stjärna och önskat: jajamen
Varit otrogen: nej
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: ja
Smugit ut utan lov: haha, jaa!
Ljugit om var jag är för mina föräldrar: flera gånger förut, inte så ofta nu.
En hemlighet som ingen vet: ja!
Varit på en blind date: nej. skulle ändå vara coolt!
Sovit en hel dag: jo
Somnat gråtandes: jess

Brukar du:
Titta dig själv i spegeln: typ varje dag x)
Ha ångest: jodå!
Drömma mardrömmar: händer väl
Klä dig i svart: ofta
Hata folk: kanske inte hata, men tycka mindre om
Lita på folk: jadå!

Sista personen som:
Sov i din säng: stina
Fick dig att gråta: carro
Du delade en dricka med: linnea
Skrek på dig: minns inte
Du fick sms från: anton

Smeknamn när du var liten: vet ej
Favoritgodis: hockeypulver och röda godisar
Namn på senaste person som ringde dig: emma
Namn på senaste köpta CD skiva: ojoj, ingenaning, kanske idol skivan för nåt år sen :D haha.
Första du brukar göra på morgonen: slå av väckarn eller kolla på klockan 
Tycker du om vintern: typ inte
Vad gör du om 10 år: om jag det visste, kanske har familj osv, vet vet =D
Hur och vart vill du bo i framtiden: villbo i en större stad än piteå med familj
Personer du kan berätta allt för: finns väl ingen jag säger allt till, men elin vet väldigt mycket. 
Favoritfilm: finns många bra 
Syskon: bror
Hur var du som barn: underbar såklart!
Vad tycker du om personen som du hittade denna lista hos: henne tycker jag bra om=)
Brukar du komma i tid: oftast
Har du bra kondititon: verkligen inte=D
Hur lång är du: 165,6
Hur känner du dig just nu: trött
Kan du laga mat: klart jag kan, men jag är väl inte bäst precis
Vad jobbar du med/pluggar du: pluggar till frisör
Vad har du på dig: stor t-short
Hade du en bra ikväll igår: helt okej
Vilket är ditt senaste inköp: gurka dipp och morötter
Vilken tid gick du upp idag: halv 1
Har du sovit i din egen säng inatt: jodå
Vad hade du sönder senast: minns inte
Senaste alkoholintag: lördags
Har du haft mörkt hår: jadå
Är du morgonpigg: somsagt så ska dagen ha nå förbannat bra som väntar, annars inte
Vem snackade du med senast: pappa
Vad är du för stjärntecken: lejon
Varm favorit dricka: varm choklad
Saknar du någon nu: nej
Hur ofta loggar du in på lunarstorm: inte ofta
Gillar du dokumentärer: ibland, ibland inte
Vilket språk kan du prata: svenska, engelska till viss del, och lite tyska

Det sista du sa högt: godnatt 
Vad var det senaste du åt: gurka morötter dipp

Vad var det senaste du köpte: gurka morötter och dipp

Vad har du druckit idag: ramlösa och vatten

Vad gör dig glad just nu: att det snart är pdol 

sover du tungt: oftast inte

Drömmer du mycket: alltid

Favoritklädsel: strumpbyxor och nåt till, typ shorts eller tunika eller nåt

Vad är det för väder hos dig just nu: regn ..

Vad ska du göra härnäst: se gossip girl och sova


Höger- eller vänsterhänt: höger

Humör just nu: mittemellan

Favoritgodis: hockeypulver och röda/rosa godisar

Sommarplaner 2008: mycket

Hur många kuddar sover du med: en två eller tre, alltid olika


Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska helklart
Vilka är viktigast för dig: familjen & vännerna

Bio eller promenad: beror på

Äckligaste insekten: finns många äckliga, men jag hatar verkligen spindlar 

Stökigt eller välstädat? får panik om det är stökigt!


Vad längtar du mest efter just nu? pdol

Hur svarar du i hemtelefonen? oftast - hallå! eller så - hej det är ida

Hur svarar du i mobiltelefonen?  -hallå! - heeej! beror på vem det är=)

Vilken årstid är det nu? sommar, fast det går inte att kalla det här sommar egentligen

Är du kär nu? nej

tycker sånt här är roligt =D
dags för gossip, bloggar om kvällen imorrn=) tjingeling


pdol shopping

tvingade mig själv upp ur sängen halv 1, duschade och gjorde mig iordning, klockan 2 for jag iväg och mötte linnea. strosade omkring i stan, hittade ett par blåa och två par svarta strumpbyxor, en tröja, en kalender och en sjal åt stina.
och när jag kom hem hade mamma köpt hårfärg och hårspray, så nu har jag allt jag behöver  inför pdol, perfekt!=D

   

ikväll blir det att vara med emma, har ingen aning om vad vi ska hitta på, men det blir nog nice!
innan det ska jag plocka undan i mitt rum. tjingeling!


gi-metoden

igår satt jag och elin och pratade, vi kom på att gi-metoden var ganska intressant. så vi bestämde oss för att det skulle bli vårat nya projekt, med start från och med idag. även fast jag småstartade igår. under kvällen har vi planerat omkring hur vi ska lägga upp det hära, linnea kände också för att vara med, så nu är vi 3 st som ska peppa varandra. det ska bli roligt att testa, tror det kommer funka hur bra som helst. nog om det! kvällen bestod inte bara om gi snack, utan även av fanny, ica besök, nötter, smoothie, isvatten, ramlösa skogshallon viktiga samtal och mycket annat. nu ska ida se gossip girl, vara social på msn och sen sova, godnatt =D


cashewnötter & blåbärbanansmoothie

trött & sliten

igår såg jag och linnea film och åt godis, melon och vindruvor hela kvällen. vi började med att se step up 2, kände hur trött jag var redan under den filmen, sen fick det bli slutet av step up två också, när vi sett klart den var klockan typ 12, jag kände att jag knappt kunde hålla mina ögon öppna. la mig i linneas säng, låg där och halv sov medans linnea gjorde massa test och typ städade. halv 3 for jag hem, gick och la mig direkt och vaknade halv 2 idag. sen dess har jag legat i sängen hela dagen, och nu ska jag snart äta middag. efter det blir det en lång promenad med elin och sen kommer linnea, funderar på om jag ska fara till stan och köpa en hårfärg så att dom får färga mitt hår.


trästockfestivalen

skellefteå och trästock, var förbannat roligt!
fredag började vi kring 4 hos mig, och senare kring 7 gick vi ner till älven, värsta mysigt och trevlig människor. sen blev det området och campingen och lite överallt innan jag och linnea drog på efterfest, slutade med att vi kom hem halv 8 efter att ha gått åt fel håll i minst en timma. men det var rätt roligt ändå, vi fick oss en korv på shell och även skjuts halva vägen hem, så det var ju inte dåligt. dagen efter, alltså lördag var vi inte alls peppade, fick knappt i oss nå mat heller. men kring 6 började förfesten hos emma, så förbannat jävla roligt det var. resten av kvällen kunde väl ha blivit bättre. imorse då vi vaknade var det varmt och trångt, jag mådde inte ens lite bra, det enda jag vill var att komma hem. killarna och carro s drog till bussen, vi andra städade lägenheten innan fannys pappa kom och hämtade upp oss. jag har haft en super rolig och trevlig helg, tack alla som medverkat :-) 
p u s s






trästock

nu är allt packat och klart, om 15 minuter hämtar fanny upp mig :) jag är peppad, och det kommer bli förbannat kul, hoppas jag:) ingen dator förrän på söndag igen, så ni måste höra av er!!=D       vi ses!    p u s s s


hehehehheheeh

kände som att det var lite små kul med en sånhär=)


Dagens vill ha: fredag
Dagens klädsel: stor t-shirts än så länge
Dagens smink: concealer, foundation, rouge, dippliner, mascara, ögonbrynspenna, mer ska det bli=)
Dagens frisyr: slickat efter huvudet och klämma i luggen, ska ändras snarast
Dagens planer: skellefteå, kika förbi på trästock och sen fixa och trixa med linnea och fanny
Dagens saknad: elin wiktström, emma carlsson och caroline sohlman
Dagens dummaste: regnet
Dagens roligaste: stina och att vi drar till skell idag =D
Dagens misslyckande:  att jag inte har några överdelar, då blir mina planer misslyckade..
Dagens drog: vetinte=)
Dagens köp: ingenting än
Dagens godis: ingenting änsålänge
Dagens humör:  jävla bra=D


stina på besök

nu var det två hela dagar sen jag skrev sist, riktigt dåligt gjort av mig. men när man har fullt upp hela dagarna och en stina hemma hos sig dygnet runt, då blir det inte mycket tider över nej. men jag klagar inte, är ändå rätt less på bloggandet just nu. hur som helst så kom stina till mig på tisdag kväll kring 9, vi låg och chillade i sängen och snackade och sådära, vi hade nog ganska mycket att säga eftersom att vi pratade oavbrytet i typ 2 timmar. där kring 11 kände vi oss hungriga så då fick mamma skjutsa oss till max, linnea emelie och fanny följde också med. efter max maten for vi hem igen, jag och stina for till mig. vi gjorde popcorn och saft och såg film, där kring 3-4 gjorde vi oss i ordning och la oss i sängen och klockan hann väl bli kanske kvart i 5 innan vi BÅDA somnade samtidigt, cooolt va, jag somnade alltså samtidigt som stina, vilket mirakel=D=D=D haha!! vi hade ställt klockan på halv 10, eftersom att det skulle vara strålande sol dagen efter. eftersom att vi inte tyckte att vädret var så strålande så låg vi kvar i sängen rätt länge, vi tog oss inte ut i solen förrän 12. vi vandrade iväg mot emelie, stannade där och låg och solade och spelade lite fotboll i några timmar. kring 3 kände slush suget, så då gick vi iväg mot preem och köpte slush, väldigt gott och efterlängtat må jag säga! självklar hade ju jag glömt min mobil hos emelie, så då vare bara att vända och hämta den innan vi gick hem och la oss på min går en stund. sen var det middagsdags, kyckling och ris och bea, det var helt okej faktiskt. efter middagen la vi oss i sängen, låg där alldeles förlänge innan vi gick och duschade och därefter gjorde oss klara. kring halv 9 cyklade vi iväg mot södra hamn, innan vi slog oss ner på filten vid vattnet så köpte vi vindruvor chips och dricka. 2 timmars mys och prat om allt från a till ö innan vi slutligen cyklade hem till mig och kollade runt litegrann på pixbox. emelie cyklade hem kring 2, då fick det bli massage 5 minuter var innan vi la oss ner och somnade. nu har vi just ätit frukost, stinas buss går kvart i 3, och då ska jag med in till stan för att fixa lite innan jag fanny och linnea tar 17.25 bussen till skellefteå. så det här är nog mest troligt det sista inlägget innan trästock. så ha en förbannat trevlig helg, för det ska jag ;) och sist men inte minst vill jag tacka söta stina för att hon gjorde mig besök, mycket trevlig=D 

p u s s


 

fixning av blogg

jag  vet att bloggen ser konstig ut, men den får se ut såhär tills vidare, har inte tid att göra den klar:)

havsbadet

kring halv elva körde vi iväg mot havsbadet, när vi kom fram upptäckte vi att det blåste nå gudförbannat och att det var grymt lite folk. vi la oss på gräset och låg där i kanske två timmar innan vi körde till emelie. där var det varmt och skönt, mycket varmare än på havs. efter ungefär en timma blev det kallt och blåsigt, så då for jag hem istället, och tur var det, för nu öser regnet ner, som vanligt . .  ikväll kanske stina kommer, skulle som vara himla trevligt. vi får väl se vad som händer, kanske far till stan eller nåt annat trevligt. nu hade jag tänkt duscha och plocka undan innan middagen. tjingeling

ghjk

efter robins födelsedagsfika cyklade jag och emelie iväg mot öjebyn, vi landade hos linnea kring 10 kanske. kring 20 över 11 kom vi på att vi ville ha godis, så då fick linnea snabbtanka moppen eftersom att det var den enda lösningen att hinna till stan innan tolv. så där kring halv 12 körde jag och emelie iväg mot stan, tog ut pengar och sen körde vi mot 10 till 12, köpte godis och saft till soda streamen. påvägen hem höll emelie först på att ramla av och sen typ 10 sekunder efter skriker hon: aaaaaaah, mitt goooodis, ida väääänd, haaalllåååå idaaaa väääänd!!!
jag bara: men lugnt jag kan ju inte bara vända här!
så då vare bara att vända och plocka upp godiset som låg mitt påvägen, hahaha! låter inte så kul, men det var förbannat roligt, det bara rann tårar=D haha, sen väl hemma hos linnea skulle vi se step up, älskar den filmen=) såg ungefär halva, sen kom vi på att vi vill till havs imorrn, vilket innebär att vi måste upp tidigt ännu en dag, så då bestämde vi oss för att cykla hem igen. nu ska jag sova, och hoppas på att det är bra väder imorrn ska också hoppas på att min sötnos stina.b kommer imorrn=) godnatt!


luleå / grattis robin

istället för att stiga upp kl 9 steg jag upp kvart i 10, stressade litegrann innan emelie kom förbi. sminkningen fick ske på bussen, men det gick bra iaf! kring 12 var vi framme i stan, hann köpa ett linne en sjal och en bh  innan vi åt lunch på dagobert, tacotallrik för mig och emelie, och räksallad för linnea. halv 2 var vi redo för ännu mer shoppning, och så fick det bli. strumpbyxor, skor, shorts, handväska, mascara och säkert något annat också :) halv 5 gick bussen hem, direkt buss till piteå, så det tog endast 45 minuter. nu är jag hemma, har just ätit lövbit och pommes med bea, muuums! snart kommer släkten för att robin fyller 19 år. emelie kommer också förbi, så ska vi fika och sen hitta på nåt annat.


    skor, sjal, linne, shorts och strumpbyxor och hand väska, köpta idag :)



            mina shopping brudar=)           allt vi shoppat, plus att det var lite till ;-)


home sweet home

ska smaka det pappa lagat innan jag och emelie ska ta en promenad till stan för att sola.
kände inte för att tappa den lilla färg jag fått innan sommarn, elr sommar och sommar, men ja ni fattar, innan sommarlovet är slut=)
innan jag går måste jag påpeka att busstrejken kan gå och dö, fan vad sur jag blir på det där.. vi får väl hoppas på att det är över snart, annars vet jag då inte vad jag ska ta mig till!                    tjingeling.

inte blev det någon promenad nej, det skulle ta för lång tid och då skulle vi inte hunnit sola, så iställer tog vi cyklarna ocj cyklade iväg mot sun tan, 20 minuters solning och sen cyklade vi hem igen. emelie for till sig och jag till mig, kände att jag inte orkade hitta på något då klockan är över 10 när man ska upp 9 dagen efter, så jag duschade och gjorde volumaster istället, och nu ska jag nog lägga mig och sova, ska ju som sagt upp tidigt imorgon. luleå med linnea och emelie, ska hitta ett par skor, och lite annat smått och gott! godnatt.

arvidsjaur

god morgon, jag och julia har just vaknat och ätit frukost. eftersom att det regnar ute och vi känner oss rätt trötta så ska vi duscha och se film och så tills min buss går hem till piteå. tur som jag har så åker världens bäste emelie hem med samma buss som mig, så jag blir inte ensammen:):) ikväll ska jag städa och sådära och kanske ut en sväng, men det blir en tidig kväll eftersom att vi ska åka till luleå tidigt dagen där på.

gårdagen var väl helt okej=) började med att jag och julia åt middag med julias mamma, hennes systrar och en av hennes jobbar kompisar, mycket god middag, och trevliga människor! sen fick det bli efterrätt också, himla god den med! kring halv 10 började vi gå mot frippe, julias kompis, och där blev vi kvar ändå till klockan 3 typ. väl hemma hos julia gjorde vi oss klara för att sova och vi somnade väl där kring halv 5 kanske. 

det var väl allt för den här gången, nu är det duschtime, tjingeling:)


hejdå piteå, hej arvidsjaur

gårdagen blev faktiskt mycket trevlig! jag och julia gjorde oss klara, sen kom emma, och vi cyklade iväg och mötte erik och patrik. gick in hos erik och satt i hans källare, eller det var hans rum. efter nån spökhistoria om hans hus så cyklade vi iväg till elin, men först inhandlade vi godis på preem. hos elin satt dom i bastun, så medans dom tog en snabb dusch satt vi och drack vatten med is. efter en jävla lång väntan cyklade vi iväg till stan, var väl inte alls särskilt nice där, smet in en sväng på badhusparken, men där blev vi inte kvar. cyklade hem igen, såg slutet av the ring 2 och sen 10 orsaker att hata dig. petter johan daniel och jocke kom förbi och gav oss ett gott skratt, där kring halv 4 cyklade jag & julia hem till mig, kvart över 4 sov vi som stockar. efter att ha blivit väckt av fanny och linnea några gånger så tog vi oss upp ur sängen klockan 1. nu har vi just ätit frukost och duschat, och om ett tag kommer julias pappa och hämtar oss. så idag bär det av till arvidsjaur, kommer hem imorrn. så hör av er:)

t j i n g e l i n g

välkommen julia:):):):):)

jag vet att min blogg ser konstig ut, elin ska få fixa till den när hon då har tid=)







inte nyaste bilden, men du är bäst iaf:)

hur som helst så hämtade jag julia idag, typ 30 minuter försent, bara för att jag var seg och otänkt.
där satt hon min sötnos i trappen på busstationen. skjutsade hem henne och henns packning till mig, och sen begav vi oss till stan en sväng. julia hittade hårfärg och nån hårinpackning, sen gick vi på kvaters också bjöd jag julia på fika.
väl hemma började vi slinga julias hår, gick fort. med inpacning i håret satt vi och åt, eller julia hade inpacking. maten var helt okej, även fast jag bara åt av kycklingen. nu har julia just fönat håret, och resultatet blev bra:) ikväll får vi se vars vi hamnar, ni kan ju alltid höra av er:) tjingeling!

tralala

efter att ha övningskört så är jag äntligen hemma, riktigt skönt!
gårdagen blev lugn, såg filmer ungefär hela kvällen med kusin, det var precis det min kropp behövde.
efter frukosten imorse gick vi ut på en promenad, tog väl kanske 1 och en halv timma, riktigt härligt väder att promenera i må jag säga! när vi kom tillbaka satt pappa och väntade, vi åt middag sen körde jag oss hem.
nu ska jag fixa till mig litegrann, sen ska vi ut och grilla, mysigt det med. hör gärna av er:)  
t j i n g e l i n g

äckelväder

fan vad less jag är på regn, jag vill ha sol och värme! fan, värt att det är sommarlov om det jävla bara surregnar..
näe, nu ska vi inte klaga, bättre väder kommer väl, får vi hoppas=)
 

gårdagen spenderades först på nodo med linnea fanny och emma, sen en fick det bli korv på shell för emma och fanny del. fanny ville till heden, men inte vi andra, så vi drog till johan istället, där johan petter jocke och nåra andra var, fast dom där andra drog efter ett tag. så vi chillade hos johan, for en sväng till max och käka och sen tillbaka till johan och såg sandor / ida fast vi låg mest bara i dubbelsängen och snacka åsådära. planera inför trästock och allt, nu är jag himla peppad, trore blir jävla roligt alltså! tiden gick jävla fort, halv 5 var jag hemma. somnade väl där efter 5,snyggt jobbat! vaknade klockan 2, mamma väckte mig.. har suttit och chillat vid datorn sen dess. ska fara iväg till farmor och farfar om ett tag, ska vara med min kusin från södra sverige. vi lär inte ha så mycket att göra, så hör av er till mig!=)  nu ska jag fixa och trixa lite innan jag åker.
tjingeling 

OBSERVERA

emmaLI förklarade fel väg, och e_andersson  räddade oss ur knipan! =D
det var tvungen att stå med enligt en viss e.andersson :)


chokladbollsdeg och hallonsaft med sweaswindell, deni! =D
p u s s

helgen

då var man hemma igen efter 4 dagar i skellefteå.
torsdag så kom vi fram kring halv 7, gjorde oss iordning och gick och mötte emma i stan, gick vidare till älven och chillade. emma for hem krin 12, då bestämde jag och linnea oss för at springa/gå och så fick det bli. efter 1 timma och 20 minuter var vi hemma igen. böt om och gick ner till älven och tog första doppet för i år. verkligen iskallt i vattnet, så vi sprang hem till lägenheten igen och tog en varm dusch:) sen la vi oss i sängen och somnade kanske en timma senare, där kring 4. fredag vaknade vi kring 11, och gjorde oss klara, gick till emma och sen vidare till rovön. när vi suttit där ett tag kom stinaballerina och gjorde oss sällskap. efter kanske 1 timma begav vi oss till stan, gick till hm för att jag skulle köpa ett linne, tur som jag hade så fanns det värsta fina färgen i rätt storlek. shortsen som jag hittade fanns inte i rätt storlek, men det fick funka iaf. på gina träffade vi sötnosen carro, hilma kul att träffa henne. senare for vi till emma, åt middag där, tacos, super duper gott! allt i från partyfixade var vi då vi fick förfrågan av emmali att följa på fest, varför inte tänkte vi, så då fick det bli så:) förfestade hos emma och blev sen hämtade av nåra. for på nån fest, trevliga människor. innan vi skulle bege oss till en annan fest passade jag och linnea på att gå på toa, men när vi var klara så var alla borta. vi ringde emma, och fick beskrivningen att gå mot stan, när vi gått en bra bit såg vi ingen som vi kände igen, ja, då hade vi gått helt fel håll, så vilse i natten vände vi och gick tillbaka, hittade en katt påvägen, hjalmar hette han, fick smeknamnet hjalle=D när vi äntligen hittat emma och gänget gick vi vidare till nån annan fest, trevlig där med. verkligen super duper rolig kväll, tack ni som medverkade:) lördag vaknade vi klockan tolv, gick och duschade gjorde oss klara och tog med middagen och for till emma, lagade mat, grillat och potatisgratäng och grönsaker, blev verklugen super gott! efter middagen for vi till ursviken till petter, där det var några andra också. spelade kort och såg film, sen skulle dom till max, då for vi till emma, och efter deras maxbesök kom dom en sväng till emma. kring 3 vandrade jag och linnea hem till lägenheten, gick och la oss direkt. söndag vaknde vi klockan 2, gick på en promenade till rusta med emma, men det var stängt, så då gick vi till öb istället. linnea och jag köpte mat på max och gick till emma, där carro också var. åt våran mat innan vi gick till hemmakväll och köpte 1kg godis=D åt upp ungefär allt medans vi låg i emmas säng och chillade. kring 12 gick vi hem i regnet eftersom att emma skulle upp och jobba dagen efter, så jag och linna började städa lägenheten och sådära innan vi kring 2 la oss i sängen och pratade till ca4. måndag ringde väckarklockan halv 11, låg och snoozade alldeles för länge, 10 minuter innan vi var tvungen att gå till bussen steg vi upp. jag som skulle gå och fråga om praktiken för 2an, ta ut pengar och allt det dära, men det hann vi verkligen inte med. vi hann inte ens dammsuga eller äta frukost. fick nästan springa till bussen, som var försenad. väl på bussen somnade jag, men linnea väckte mig, såklart! klockan 2 var vi på busstationen i piteå och linneas mamma hämtade oss. känns himla skönt att vara hemma faktiskt:) har inga planer för kvällen, är rätt trött efter våra sena nätter, så det blir nog en lugn kväll!

bilder från helgen.

 
torsdagens dopp=D

fredagens fest, tog inga bilder:)
 
lördag


1 kilo godis =D

nu har jag skrivkramp, men jag får skylla mig själv då jag varit så dålig på att blogga:):)

skellefteå

jag vet att jag har varit världens sämsta bloggare, och bättre blir det inte av att jag är i skellefteå utan dator och internet.
men jag ska blogga och he in bilder från veckan sen då jag kommer hem=)
dags för grillning med brudarna! men hör av er:):):)
pussciao.

onsdag

dagen blev inte alls som planerat, istället för att duscha så for jag och sara ut och sprang. stannade till vil kyrkogården och kollade på gravar.. himla hemsk att hitta barn gravar, små barn, vissa inte ens dag, andra 2-3 år och även 18åringar osv. efter att ha gått omrking där i kanske en timma så sprang vi hem igen, innan vi skiljdes åt satt vi och pratade litegrann, sara är så himla lätt att prata med, om allt! nu har jag jus duschat och snabb fixat mig, ska bara äta innan jag far till linnea:)

igår

har inte alls haft någon blogglust , känns som att jag har lessnat.

igår så vaknade jag kring 10 och gick ut i solen, försökte få tag i innea och carro, men dom tyckte det var lika bra att inte svara.  kring 12 svarade dom äntligen och vi gjorde oss klara och cyklade iväg till södra hamn. där satt vi och chillade hela dagen, riktigt mysigt! på hemvägen cyklade vi förbi ö&b och dollarstore för att hitta gummibåtar, tråkigt nog så fanns det ingenstans.. så vi cyklade hem igen, jag for hem och åt grillat, skyndade mig i duschen innan linnea kom och hämtade upp mig. vi for till munksund och såg carro och fannys match, tyvärr så förlorade dom, men då får man väl säga bättre lycka nästa gång ist! när vi kom hem igen gjorde vi pinnbröds deg och sen gick vi en sväng till heden och spelade arsle, efter typ en timma gick vi hem till mig och grillade igen. dom andra for kring halv 2, så då gick jag och la mig nästan direkt.

nu har jag just städat mitt rum, ska gå och duscha och börja göra mig klar. senare blir det att vara med linnea och fanny :)

några bilder sen skellefteå























RSS 2.0