vilken härlig dag, lalalalalalalalalalaaa

halv 10 vaknade vi i ellans husvagn, jag carro elin emelie och linnea. 10 i 10 gick vi ut i solen och åt frukost, for hem en sväng och sen tillbaka till elin. låg och solade ett tag innan vi drog iväg till öb med elins morfar och pappa som skulle köpa en moppe. påvägen hem hämtade vi upp linnea, for till elin och låg och chillade i solen. gick till preem köpte slush och såg lite match, gick hem och la oss i solen och såg oth, bara 18 avsnittet var av säsong 5 nu. sen tog elin på sig uppgiften av att raka mina och linneas ben med nå raklödder, så nu har vi mjuka och fina ben! har just cyklat hem, väntar nu på mat, lax =D bättre kan det nog inte bli. ikväll ska vi nog tälta i lekparken, nära mitt hem så vi kan ha internet så vi kan se filmer, haha.
 



hela året har jag väntat på juni juli och augusti och snart är dessa älskade månader här!!!
SOMMAR SOL VÄRME BAD SLUSH VÄNNER FESTIVALER - bättre kan det inte bli! =D

fotbolll

så förbannat kul det är, har varit på heden hela dagen med linnea och carro, fanny var där ett tag och hanna kom senare. Körde arsle ett tag, sen gick vi och köpte slush, troooopisk, världens godaste! efter slushen blev det arsle ett tag till till fanny for. låg och solade ett tag, sen drog vi igång en till omgång. daniel petter johan och fredde kom dit, spelade lite match mot dom, och vem vann om inte vi såklart! ;-) vid 3 kom hanna, spelade ännu mer arsle och sen gick vi hem, så himla härlig dag, solen har lyst på hela dagen, får väl hoppas att jag har fått lite färg iaf:) nu ska jag snart äta, det blir grillllat =D=D=D senare ska jag hitta på nåt med nåra, tror det blir en rätt lugn kväll! tack för mig puss och hej!

juliaaa

image63 image64 image65



äntligen är hon hemma, min älskling:) somsagt så har jag saknat henne, gud vad jag har saknat henne! och nu är hon tillbaka, jag kan nog inte ens beskriva min glädje just nu:-) åhåhåh, vill bara ha söndag så jag kan få krama sönder henne =D  nu är allt det jobbiga över, allt i skolan och veckan utan julia:) tack för det, nu väntar vi bara på världens bästa skolavslutning och sen sommarlov=D


home sweet home

sovmorgon till halv elva sen fick vi sluta 1, har som inget att säga om denna dag. kände att jag inte orkade fara på skolan imorrn för 40 minuter, så jag tog bussen hem istället, på busstationen träffade jag julia, som varit i turkiet i en vecka. så jävla skönt att hon är tillbaka, har verkligen saknat henne!

känns fruktansvärt skönt att vara hemma, lagad mat och allt! =D
och eftersom att vi inte har någon skola imorrn så blire väl att hitta på nåt ikväll, och imorrn ska jag och carro steka i solen och köpa slush , om det nu är bra väder! nu är det dags för middag och sen träning, puss

onsdag

svomorgon till halv 11 imorse, cyklade iväg med eve carro och emma kring 10 över 10, på skolan fick vi utse en "bästa kompis" alltså en som utmärkt sig och varit snäll mot alla och så typ, och det blev stina. hon var verkligen värd det måste jag säga!! finns nog ingen hon har varit taskig mot, trevlig med alla och allt det där, hursomhelst, grattis stina:) vi åt lite lunch på skolan sen cyklade vi till nordanå, satt där ett tag och väntade på de som åkte buss. när alla kommit fikade vi, eller jag åt fruktsallad. masserade stina och fick massage tillbaka, underbart! låg på en filt och chillade i stinas knä, sov nog till och med en stund medans de andra satt och snacka och nåra andra spela kubb och så. lite innan två gick vi som skulle till piteå iväg till bussen, väl hemma stekte jag hamburgare och gjorde pommes och sallad, muuuuums! dirr efter maten var det bara att fara iväg på möte för sommarjobbet, 3 timmars långt möte, höll på att somna, efter mötet packade jag ihop mina saker och tog bussen tillbaka till skell, skönt att vara tillbaka, känner mig fruktansvärt less på alla dess onödiga resor fram och tillbaka! tur att sommarlovet är nära:-) nu är det dags för kvällens oth, godnatt!

lilla söndag

image62
bara för att stina är söt

idag har det varit precis som en söndag, stina trodde till och med att det var söndag idag. Det var nog för att vi har varit lediga hela dagen, eftersom att vi är klar med matte a kursen och för att det var bara dom med rest som skulle på svenskan. Jag vaknade halv 7 med datorn bredvid mig, kollade ut och fick en känsla av att det skulle vara dåligt väder, somnade om och vaknade klockan 10, det var mulet, så jag fortsatte sov tills klockan 12 då jag hörde att det plingade från msn, det var stina som skrev att hon var vaken. klädde på mig och så, sen cyklade jag iväg till henne, det blev rätt bra väder så vi satt på hennes baksida och sola och snacka åså, riktigt trevligt, har saknat sånna dagar med henne vill jag lova! efter nån timme gick vi iväg till ica morön och köpte slush, muuuums! vid halv 5 var stina så himla söt och följde mig typ 3 meter, sen fick jag cykla själv. efter att ha cyklat typ 10 min efter två söliga tjejer så märkte jag att det var eve och emma andersson, så vid korvivars fick jag cyklekompisar hela vägen hem =D väl hemma stekte jag korv och satte den i ett french hot dog bröd, gott var det med vill jag lova. la mig i sängen och såg lite oth, sen gjorde jag och evert klart en uppgift. kring 9 cyklade vi iväg till ica morön för andra gången idag, köpte frukt, ska nämligen äta fruktsallad på våran utflykt på skolan imorrn. jag har iallafall haft en trevlig dag, och den ska få ett tervligt avslut med oth också, godnatt!

lilla fredag

idag är det lilla fredag enligt mig eftersom att jag är ledig imorrn så är den här dagen som en fredag, och morgondagen som en söndag. idag har stina färgat min utväxt och sen stylat mitt hår, hon var väldigt duktig, nöjd är jag också! kunde ha blivit mörkare i utväxten, men eftersom annso tyckte att jag skulle använda just den där färgen jag tog, då kunde det nog inte bli så mycket mörkare, men det funkar ändå. vart som en annan färg på håret, gillar fägen faktiskt! tur som vi hade så var det uppehåll från regn just då jag och carro skulle cykla hem, så vi höll oss torra. då jag kom in genom dörren kände jag inget annat än lukten från färggrejs, eve emmax3 var/är  här och färgar och klipper sina hår åså! kul att dom var här, mindre kul att det ser ut som ett bombnedslag, tur att det är eve som får städa sen, jag tänker inte hjälpa till det minsta! nu ska jag äta litegrann, sen ska jag se lite oth, senare ikväll ska jag fannie och carro hyra film och se hos fannie. alla vi är lediga imorrn, så då tänkte vi passa på att ha myskväll ikväll! nu väntar potatisgratängen och köttet på att bli uppätet, tjingeling =D

bränn skadad

jag är fasen det, finns knappt ett enda ställe på min kropp där jag inte är röd, solen har bränt mig! men det gör inte så mycket, då kanske jag blir jätte brun sen istället! =D

mötet på kansliet gick suveränt, inte mycket jobb för ida i sommar

söndag 25 maj- info
Onsdag 28 maj- lära oss hur man ska vara som ledare och typ lite övningar
Tisdag 3 juni - samma sak, men då ska jag inte vara där
Söndag 8 juni - planera eller nåt sånt
Måndag 9 juni - planera och fixa åså
Tisdag 10 juni -  planera under dagen på kvällen kommer barnen och hämtar vattenflaskor åså
Onsdag 11 juni - fotbollsskolan börjar
Torsdag 12 juni - fotbollsskola
Fredag 13 juni - fotbollsskola
Måndag 16 juni - fotbollsskola
Tisdag 17 juni - sista dagen med barnen
Onsadg 18 juni - typ dokumentation eller vare nu hette;p
sen bara en återträff med ledargruppen, sen är jobbet över och jag har sommarlov på riktigt =D

underbar dag idag måste jag bara säga:)

välkommen sommarn

solen skiner, det är hur varmt som helst och blåser inte det minsta. all snö är borta och det är endast 8 dagar till sommarlov, ah då låter det ju rätt bra med ordet sommar!! denna underbara känsla gör mig så himla glad, det känns inte ens jobbigt att det är lite mer än en skolvecka kvar, känslan om att det är sommar och att det snart är sommarlov övervinner allt annat!

gårdagen slutatade inte precis som jag tänkt mig, det blev inge eurovision, istället for vi till emil som hade fest, var väl inte så där speciellt roligt, kul att träffa killarna från 9an iallafall! annars var det väl inte så speciellt roliga människor där, blandad kompott kan man väl säga. vi for hem vid tolv, tacka gud för det, orkade inte stanna där. jag och emelie for hem till henne och såg one tree hill i hennes boda, sen somnade vi.

den här dagen har då som sagt varit underbar, har legat ute i solen hela dagen, lyssnar på musik och läst litegrann, får väl hoppas att jag har fått lite färg iallafall! mamma for kring 2, innan det så friade vi henne. nu sitter jag här och väntar på middagen, sen ska jag packa, och sen iväg på nåt möte för sommarjobbet, hinner jag med 10 bussen far jag till skelltown ikväll, annars får vi väl se hur det blir med skola imorrn. tänkte gå ut en sista sväng i solen nu!


stort plus på solen

ja, tack för en sån härlig dag! steg upp vid halv 12, klädde på mig, tog en banan och gick och mötte emelie. vi gick till heden och kollade då fanny och carro spelade, vad resultatet blev vet jag inte. efteråt gick vi hem till mig, spelade lite fotboll med olle och samuel, sen for vi iväg till suntan och solade, måste ju börja sola så att jag inte är alldeles vit då julia kommer hem på torsdag. efter solningen spelade jag fotboll med robin och kusinerna, rätt kul ändå. nu hade jag tänkt duscha och sen göra mig iordning och äta så att vi kan hitta på något ikväll, blir väl att se eurovision song contest och så skulle jag tro! vi kanske ska sova i min boda för första gången iår, himla mysigt!


one tree hill

jag dör så himla bra det är! nu har jag sett det sista avsnittet jag har, och jag vill bara se mer mer mer, för det är så jävla spännande!

hur som helst, jag har iallafall haft en trevlig kväll, spenderades med emelie elin carro linnea fanny och carro, mer behöver jag nog inte säga!=) nu ska jag sova så jag orkar upp för att bli brun och se carro och fannys match, godnatt.

helgen är här och lyser frid på jorden

äntligen helg och äntligen hemma. hem ljuva hem säger jag bara, lagad mat och diskmaskin, jag älskar det! plus familjen och vännerna då också såklart! kort dag idag på skolan, prov, och sen 30 min nk, skönt. tacos till lunch, muuuuuums! mamma och pappa kom och hämtade mig och elin, skjutsade oss och min nya cykel till lägenheten. Så nu ska jag fortsätta att vara hurtig, cykla till skolan vare dag, och vars jag nu än ska. nu har jag just kommit hem, och ska lägga mig och se oth, himla spännande just nu! och om ett tag blir det väl middag och sen ska jag vara med tjejerna och bara ta det lugnt, inget festande innan skolavslutningen, det var så vi sa, så ska väl hålla det också! idag fick jag höra något skumt, pappa sa att en på hans jobbs dotter kände nån som gått frisör i östersund ett år eller nåt sånt, hur som helst så skulle den där tjejen få börja i våran klass till hösten, och det lät även som att det kanske till och med skulle vara två tjejer, men frågan är hur det sk gå till? vi är 24 i våran klass, och ingen har sagt åt oss nånting om att nån ska hoppas av.. skulle väl vara lite konstigt om vi inte skulle få reda på det, tycker då jag iaf! aja, jag hoppas att jag har hört fel, eller iaf att vi inte ska bli 26 st.  hur som helst ha en trevlig kväll, pussss


dan före helgen

godkväll, idag slutade vi kl halv 12, så jävla skönt! jag och carro for hem till henne och åt, såg film å chillade åså, hann även små plugga litegrann innan hon skjutsade hem mig. Kvart i 6 gick jag och eve iväg mot aerobicsstudion, kvart över 6 till 7 körde vi + emma core, gick väl rätt bra. när vi väl var hemma pluggade vi, sen har jag hunnit med att duscha och städa också. Snart är det dags för oth och sen för johnblund! men först måste jag bara berätta att min engelska lärare höll på att skreämma livet ur mig idag:
Malin: Ida!! visst vet du att dom har ändrat kursplanerna så att engelska b är obligatgoriskt?
Ida: vaaaaa? ( börjar typ svettas och får en klump i magen) du skoooojar?
Malin:(ler)
Ida: visst skojar du?
Malin: jag skulle ha håll mig längre! =D haha
Stina: hahahahhaha
Ida: (pustar ut) shit, du skrämmde nästan livet ur mig!
på nåt sånt där sätt vare, jag höll iaf på att dö, tur det var ett skämt:)
godnatt!

en dag i mängden

igår var det en tjej från loreal på skolan, hon lärde oss om blekningar, rätt intressant att lyssna! Hon blekte hela elins hår, gjorde slingor på julia och nyansering på ida, alla blev snygga! Denna dag börjae med dataprov, gick väl rätt bra känns det som. åt lunch på skolan och för till stan efter. jag carro och emma följde julia och stina på waynes och sen kom ävem fannie och elin dit. Sen gick vi ett tag på stan innan vi gick i väg till nåt ställe på nordanå. Såg estet 3:ornas avslutnings teater där. Efter det gick vi till stan, tog farväl av julia som åker till turkiet imorrn, du är värd en super resa, hoppas det blir så också. Vi kommer sakna dig här hemma, men vi ses ju nästa vecka!=D efteråt gick jag och evert hem åt middag, och nu funderar jag på en power nap, men vi får se, känns som att jag hellre ser oth. Senare kommer carro, vi ska ut och springa! duktiga ida!=D


carro emelie och elin - jag saknar det!

för en springtur med carro och sen massa situps och armhävningar, så jävla bra vi är, rikigt stolt över mig själv, det här ska vi hålla i carro!;) imorrn blir det core på aerobicsstudion, ännu mer magträning!
nu är julia i umeå, gör ont i hjärtat när jag tänker på en skolvecka utan henne, men det ska jag nog klara av också:)
har ju mina andra sötnosar! "nu ska jag lägga mig och läsa, så nördig som jag är" citat: swea, men det passade in bra på mig, för det är precis vad jag ska göra. GODNATT!


frisörteknik

fan vad less jag är, inte bara på frisörteknik utan på allt. vill hem och sova och inte vakna förrän den 2 juni!
nu på morgonen har jag rullat en solfjäder på dockan, gick inte alls så bra, men jag orkade jnte bry mig. Nu har vi lunch och sen frisörteknik ikväll igen, då blire att göra nån svinrygg på dockan. efter skolan ska jag till stan direkt och fråga om praktik, och sen ska jag hem och äta och plugga. Carro kanske kommer ikväll och pluggar med mig, annars lär det inte bli av! senare ska jag se oth och sova, en tidig kväll för mig ikväll!
  


uppdatering.
äntligen är denna skoldag över, tack o lov! dom som jobbade på frisörerna var hur trevliga som helst, nu är dey bara att hoppas på att jag får vara där under praktiken. One tree hill nu, jag älskar det! och sen kommer sötan, pusssis


tårtkalas

yepp, kan man nog kalla det! hur gott fika som helst, trevliga människor, och snygggt födelsedagsbarn! bättre kan det nog inte bli! =D jag denne elin och stina(?) tummade på att inte äta nåt onyttigt innan sommarlovet! vilket innebär inget, godis, chips, dipp, dricka, kakor, bullar och allt annat onyttigt heller för idas del. Inom matdelen får man bestämma själv vad som är onyttigt, så då väljer jag att inte äta vitt bröd och dricka juice å sånt typ. Men gräddsås osv, det tänker jag inte låta bli=) aja, goooood luck ida, och ni andra! nu är det iaf dags för oth, var ett tag sen sist, godnatt alla!


julia skarpsvärd 17 år


image61

idag är det ingen vanlig dag
idag är det julias födelsedag
hurra hurra hurra

hoppas du får världens bästa födelsedag, för det är du värd!
jag älskar dig

klassfest

 började med att vi kom till denise, grillade kött och gjorde pommes/potatisgratäng, muuuums! satt och snackade, spelade nå drickspel vet inte vad det hette, men det var kul! sen vart det dans osv också! hur kul som helst, med världens bästa människor:) sen for vi iväg till nån annan fest(?) vet inte om jag ska kalla det fest, men iaf så får vi dit, var där ett tag, och sen for vi en sväng till isak sen gick jag eve och carro hem till oss:) somnade på dirren!  tack sagofen för en trevlig kväll!

GRATTTIS ÄLSKLINGSJULLLA!!!!!!!!!!!!!:):):):):):)<3

Lite bilder från kvällen:)
image33




ikväll blir det att fara till julia som fyller 17 idag, därför har hon bjudit oss på tårtkalas :-) blir säkert mysigt!  


party för hela slanten

ja precis vad det är, klassfest ikväll =D
 vaknade just hos carro. Ska snart äta frukost, sen ska carro duscha, sen beger vi oss till mig. Ska till stan och handla och sen hem och göra oss iordning för feeeeest;-) hör gärna av er :)
pusssssssss


inte länge kvar nu, pepppppa brudar =D

skelltown

yes, ska spendera hela helgen här:)
och nu har carro fixat min blogg igen, fin va? =D

image32


hursomhelst så hade vi bad på skolan idag, var som lite små kul, förutom att simma, hatar det, är sämst och har ingen kondis heller för den delen. Efteråt tog vi bussen från örjanshallen där vi hade badat, jag och carro for till mig, snabbfixade oss sen for vi till stan, carro gick in på erica bok, carro skulle fråga om praktikplats för tvåan, vilket jag själv inte har börjat med, bra ida! sen for vi hem till carro, åt lunch, nå pommes å nåra andar goda saker och hamburgare. sen satt vi och pratade om allt från a till ö i flera timmar, rätt mysigt! nu har vi just ätit kinamat, muuuuuums! senare ska vi köpa godis och så, sen ska vi kanske vara med julia, hon skulle höra av sig:)
dags att kila, hör av er i helgen:)



känslan av att glida i från någon som man älskar är den värsta känslan man kan ha, jag hoppas att jag bara fått för mig att det är så, och att den här hemska känslan är borta imorgon, för du betyder mer än du tror!


 

stina måste vara världens sötaste människa

vaknade kl 04.00, kollade på min mobil, såg att jag hade fått ett sms, av stina, så himla söt hon är:) värsta fina smset, jag blev så himlade glad måste jag säga! somnade om igen och steg upp kl halv 8, gjorde mig klar och evert cyklade oss till skolan. engelska första lektionen, vi gjorde en tidning, sen lunch, sen blev det shell och mjukglass, muuuuuuums! frisörlektionen gick inte alls bra, dockan irriterade mig ordentligt, och jag blev på dåligt hurmör, som har börjat bli en vana i mitt liv.. var redan nog oglad när busschaffören tyckte att det var lika bra att köra förbi min hållplats så att jag fick gå och frysa hela vägen från stan! inte mina dagar dom här senaste.. ikväll kommer sarah till mig, får väl se vad vi ska hitta på:) pusssciao

ännu en dålig dag

vad händer med mitt liv, allt är bara jävla dåligt.. okej, den här dagen har varit bättre, men inte mkt! känner mig på så dålig humör, men orkar inte ens gå in på det.. hur som helst så när jag kom hem så vart det äcklig middag, fiskpinnar med potatis.. fyfan! tur som jag hade fick jag byta en korv mot två fiskpinnar, vääärt! har även hunnit med att se lite oth, känner mig fäst vid det, kan inte sluta se! såg så pass länge att jag nästan inte hann byta om, typiskt mig! envisa evert cyklade oss till träningen, psi stod det på schemat idag. på tredje ronden fick jag nånslags vätskebrist, allt snurrade och jag kunde inte koncentrera mig, helt sjukt ;s efter en liten stunds vila kunde jag fortsätta litegrann iaf. tog just en dusch och nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka göra mig klar och vara med julla osv, men jag tror nog hellre jag ser oth, känns skönt att vara ensam ett tag! kan nog behöva vara ensam och rensa huvudet efter två dålig dagar! hoppas sötsarah kan göra så att min morgon dag blir bättre:) nu tjatar evert om mat, hoppas ni haft en bättre dag än mig :) justja, finns en positiv sak att nämna, jag klarade engelska nationella, fan bra ida! =D 


 

dålig dag

ja, fyfan! för det första så hade vi matte nationella del 2 idag, gick åt helvette! för det andra så gick matte provet som vi hade senare inte heller bra! för det tredje så är det vissa saker som gör mig jävligt irriterad ibland , och självklart så var det en sån dag idag! för det fjärde så är det dåligt väder, det typ snöar... och  för det femte så var min beasås borta, jag som hade förväntat mig att äta potatisgratäng kött och bea idag, men icket!  usch, vill bara soma nu och inte tänka mer på den här dagen. Men istället så måste jag plugga, och det gör då bara den här dagen ännu värre... ge mig ork tack! tyvärr så finns det inget positivt att tillägga idag, hoppas alla andra har haft en bättre dag än mig!

puss


frisör ida

image29jaaa för idag har jag klippt linnnea, hon blev väldigt söt måste jag rent ut av säga. nöjd var hon och nöjd var jag!






nu under kvällen har jag varit med julia och eve, pluggat lite, och sen bara chillat. det var rätt soft! julia for och solade för ett tag sen, hoppas hon kommer tillbaka. Jag och evert åt just världens kvällsmat, så jag lär inte kunna sova pga magvärk senare. nu ska jag fortsätta plugga lite smått, sen se lite oth, sen bär det av till drömmarnas värld. GODNATT!

helgen

fredag började med skola, tävlingar och fys på idrotten, klippning av min lugg på lunchen och prov på nkn. Sen buss hem, mamma kom och hämtade mig på busstation. Åt sallad hemma, med familjen och Robins flickvän och hennes mamma, var väl rätt mysigt, sen nån jävligt god efterrätt! Elin kom och vi gjorde oss klara, sen kom emelie och carro också. Vi for och satte oss vid en grillstad och förfesta, linnea och carro kom också dit. Satt där ett bra tag, jävligt roligt vare faktiskt.  Vid 10 gick ner till skoterstugan, kanske inte mest drag precis, träffade nå gamla kompisar från högstadiet, kul att träffa dom må jag säga! vi for där i från rätt tidigt, träffade petter och erox, snacka med dom ett bra tag och så. blev inte en så lång kväll, gick hem till mig vid 12, chilla ett tag, sen for dom andra hem, såg lite oth sen somnade jag.


Lördag vaknade jag vid halv 1, gick ner och skulle sätta mig i solen, men det var så kallt så jag gick in till datorn igen, satt vid datorn ungefär hela dagen, pysslade på med ett häfte om sagofen, tänkte som ett minne av år 1 =D åt grillat med familjen, hur gott som helst, sen nån paj till efterrätt, muuuuums! gjorde mig klar och cyklade till stan med carro och emelie, köpte godis åså, sen cyklade vi hem igen. For till carro och såg film, och myste där hela kvällen, sen vid två gick jag hem. Somnade nästan direkt var så jävla trött!

Söndag vaknade för en timma sen, ska snart börja packa och så, gör mig klar för att fara till skell, med linnea? =D
tack för mig, puss och hej!

sjukdag

visst är det skönt att får vara sjuk och ligga hemma, jag tycker verkligen att jag var värd det!
vaknade halv 7, kände mig illamående.. snoozade till halv 8, kände mig fortfarande illamående, så då ringde jg mamma och bad henne sjukanmäla mig. somnade om och vaknade kring 11, fortsatte sova till tolv, såg lite oth, pluggade och sådära, vilade ett tag till, såg oth igen. vid halv 5 värmde jag upp mat, hade verkligen ingen matlust, åt litegrann, sen hamnde jag här. Ska plugga lite till, sen kommer nog emma hit, så då ska vi väll chilla åså, och sen får vi väl se vad som händer. jag orkar nog inte göra så mkt, ska lägga mig tidigt och hoppas på att få vara frisk imorrn.
  vad händer i helgen? =D det är min fråga!


frisörer

idag har jag varit en riktig frisör, har färgat Julias hår! Julia har också varit en riktig frisör för hon har klippt mig, och  nästan alla andra har också varit riktiga frisörer idag, jobbat på riktiga kunder. nu ska jag plugga litegrann på idrottsprovet som vi har på fredag, sen kommer julia ikväll, då ska vi göra klart för våran redovisning som vi har imorrn. men innan hon kommer ska jag äta världens godaste kycklinggryta med ris.


humla går till attack

image24

godkväll, dagen började med att jag blev väckt kring halv 1, låg kvar i sängen till klockan 2. Åt en banan och gick upp till konstgräsplanen för att se elins lillebror spela final. Kom hem igen vid 3, packade lite och åt våfflor till middag. kvart i 6 kom emma och henns pappa och hämtade mig och skjutsade mig till längenheten där emma och evert satt och spelade in nå grejs till deras redovisning. Själv satte jag mig och såg oth, pluggade och sen åt litegrann. Där kring 10 i 11 la jag mig i sängen för att se det sista othavsnittet innan jag hade tänkt lägga mig och sova. då jag sett ungefär 30 min hör jag ett jävla skrik av eve :IDAAAAA!!!! hjäääääälp mig, skyyyynda, jag dööööör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag satt kvar i sängen som ett frågetecken, eve kom springande och skrek samtidigt att jag skulle hjälpa henne, jag förstod fortfarande inte vad som hade hänt. Hon pekade på sin mage och skrek samtidigt! det satt tydligen en humla på hennes mage, och hon hade tänkt att jag skulle tabort den. Jag började skrika lika mkt som eve, eve slog bort humlan som bränt henne på magen och sprang in på toan, själv slängde jag mig på eves säng och drog täcket över mig. På varsitt håll skrek vi, och det rann tårar av rädsla. Ingen av oss vågade kolla vars humlan hade försvunnit, så jag fick lov att ringa eves pojkvän jonte. han trodde nog inte sina öron då jag bad han komma hit för att döda en humla, men hur som helst så kom han hit, sökte efter den spålöst försvunna humlan! han hittade den tillslut i eves handväska, och då var den död. tack gud för det!!! och tack jonte för räddningen =D kan lova er att det var längesen jag var så rädd! usch humlor är inte mina favoritdjur! dags för sängen, sovgott alla=)

sommarlovet närmar sig med stora steg

då var lovet slut, nästan iaf. återigen en tung skolvecka, jag känner att jag inte orkar, 2 prov, plus en redovisning. bara att bita ihop de sista veckorna nu, sen ca 12 veckor sommarlov, bättre kan det inte bli!

ikväll har vi ätit middag hos emma, jag hanna elin emelie och emma, senare under kvällen kom även carros. efter massa prat och efterrätt drog vi oss till stan, det var nämligen crusing. gick omkring där ett tag, rätt tråkigt, så vi for hem. Jag elin och emelie for till emelie och såg click, fast jag sov såklart, som vanligt! vaknade halv 3 i emelies soffa, tyckte det var lika bra att fara hem eftersom att jag ändå bara sov. Nu har jag just sett 2,5 avsnitt av one tree hill, kan knappt sluta se, det är så jäkla bra! klockan är 05.18 och jag är fortfarande vaken, inte så smart kanske.. hade tänkte sova nu, men jag funderar på om jag ska se ännu ett till oth avsnitt, känns faktiskt väldigt peppande! vi får se hur det blir med den saken, sovgott alla ni som sover och alla andra också såklart!


fredag

sötsarah kom vid 7, vi satt i mitt rum ett tag, sen for vi en snabbis till fanny och sen hem till emma. mötte danne och johan, lyssnade på musik och chillade hos emma. elin och emma for mot stockbäcken, jag och sarah for till fanny. såg lite film åså, sen skjutsade jag sarah till sportis där jens och hans pappa hämtade henne, for tillbaka till fanny och chillade med henne och linnea. Kom hem för ett tag sen, nu blire oth! tack för en trevlig kväll =D pussssciao

luleå

valborg..(y)


idag har jag varit i luleå hela dagen, steg upp halv tio och for till linnea. sen vid halv 11 hämtade vi upp emelie, sen for vi. träffade julla och gick med henne ett tag, fick även träffa denna omtalade vincent, muskler säger jag bara! jag och julia köpte skor, plastskor, coola som fan! sen köpte jag emelie och linnea shorts, fast alla köpte olika. åt lunch på dagobert elr vafan det nu heter, gott vare! vid 4 for vi hem, nu har jag just ätit grillat med pappa, gott som fan! om ett tag kommer sarah, får väl se vad vi nu ska hitta på. pussstjiiing


RSS 2.0