hem ljuva hem

känslan av att stiga in i sitt egna hus efter att ha varit borta i 5 nätter är helt obeskrivligt underbar, känns som en lättnad!
3 dagars lagad mat, 2 sovmorgnar, vänner och familj, gud så underbart:)
kvällen ska spenderas till en början med emelie och carro,
sen under kvällen ska iallafall emma vara med oss, tror att fanny och linnea också vill vara med.

det var väl som allt, p u s s


jag har en hjärndöd kompis =D

stupid girl

HAHA ASSÅ
jag gjorde just världens dummaste grej:( min strömkabel till datorn är litte glapp så jag vet inte vad men på nått sätt tänkte jag att det kanske skulle bli bättre om ja slicka på kontakten som man pluggar in i datorn (ni vet som när en kulspetspenna inte fungerar!) hehe slutade iaf med att jag fick en rejäl stöt ! endast jag lyckas med såna här grejer


jag har hört många hjärndöda saker, men det här var nog det värsta=)
du är allt för söt c.ö
jag kan som inte sluta skratta åt dig, måste dela av mig av det roliga=D

<3


haha, gud så gulligt..!
alla har vi varit små=D
det är inte samma sak nu som förr, men
jag älskar er nu, då och föralltid!
glöm aldrig det!

skellefteå

somsagt så fungerade inte internet i lägenheten i veckan heller, jag orkar som inte! blir sur åde, men det hjälper ju inte..
hoppas det fixat sig till nästa vecka iaf!!

har väl inget speciellt att säga om den här veckan, den har inte varit den bästa, och det har väl inte hänt något speciellt.
skola på dagarna, och sen bara tagit det lugnt med elin osv på kvällarna.
i onsdags for elin till hem eftersom att hon skulle till stockholm idag, så tina spenderade natten med mig, och stina spenderade kvällen med oss, tack för massagen btw! idag hade jag sovmorgon, så jävla skönt! kort dag på skolan, fick sluta 2 istället för kvart i 4. städade diskade åt osv innan jag drog vidare till julia och slingade hennes hår, och här blir jag resten av kvällen och natten. fredag imorrn, tack! har längtat hela långa veckan!


inte favorit bilden, men du är bäst ändå:):))


 


.

förlåt.
allt känns åt helvete, och jag vet inte vad jag ska säga. det kom som en chock!
men, jag älskar dig iaf, och det kommer jag alltid att göra.







åker till skell imorrn efter släktingarna varit här, internet funkar nog inte i lägenheten, så då får bloggandet vänta.

ida sjutton år

00.00 fick jag mitt första grattis sms av elin, därefter ramlade det in från alla de olika:)
tio i åtta lyckades jag få mig upp ur sängen, började göra mig klar men blev avbryten då det ringde på dörren, elin gick för att öppna och där stod stina, i ena handen hade hon en blombukett och i den andra en kladdkaka. sötnosen hade alltså stigit upp tidigt för att hinna förbi mig på min födelsedag, kan man bli sötare! hon är allt för underbar den där stina! inte nog med en bukett och en kladdkaka, i fickan hade hon et kuvert med ett brev i, 30 minuters oljemassage stod det klart och tydligt att jag skulle få av henne. tack för det stina!!!
jag blev chockad, var inte alls beredd på att hon skulle stå bakanför dörren, men glad blev jag verkligen! riktigt bra överrraskning vill jag lova! och inte nog med att hon gett mig det dära, hon kom även ihåg att skicka ett grattis sms 18.12, alltså exakt den tiden jag föddes. som ni förstår går det inte at beskriva hennes omtänksamhet och hennes söthet:) hur som helst,
stina drog hemåt och jag elin och tina gjorde oss klara.
framme på skolan fick vi besked om att vi skulle gå i regnet ändå till vitberget och leka i skogen, så det var bara att börja traska, och när vi äntligen var framme hade jag så mycket skavsår att jag höll på att dö. lekte osv där i skogen, åt lunch och drack festis och sen sjöng dom för mig innan vi äntligen fick sluta. traskade iväg mot bussen, men blev hämtade av saras kompis efter bara en liten bit. bussresan hem gick fort, skönt det!
sarah och julia följde mig hem, vi gjorde oss klara, åt middag, jag öppnade presenter och sen fixade vi med fikat innan det ramlade in folk genom dörren. fikade och fick presenter av tjejerna(kommer på bild längre ner) innan petter jocke johan och daniel ramlade in och med sig hade dom en blombukett, så himla söta!  
nu har alla farit förutom julia, men dagen och kvällen har varit riktigt trevlig, har fått fina presenter och haft trevlig sällskap. är riktigt nöjd över min födelsedag, om man bortser från vandrigen vi hade med skolan! =D
bilder från några presenter:)


presenter från kompisar:)


+mobilen av mamma och pappa och robin:)



från faster och kusinerna:)

resten av presenterna öppnas på söndag så släkten kommer=)

det var allt för ikväll, godnatt=)
och tack för alla presenter allihopa, ni är guldvärda!

hela veckan, typ

har inte haft internet på hela veckan, därför har det inet blivit något bloggande.
orkar inte skriva värsta inlägget så det får bli en kort beskrivning om veckan.

måndag blev det bio och mys med stina, oljemassage och massa prat. riktigt mysigt!

tisdag vaknade jag och stina kring 3, elin kom kring 4 och kring 7 blev det hockey och därefter fika hos julia.
jag fannie och elin vakade med massa chips godis osv.

onsdag började skolan, for dit träffade klassen pratade och sen blev det rast. efter rasten fick vi träffa ettorna, dom verkade helt okej, så det här året kommer nog bli bra trotsallt. efter skolan blev det stan och därmed shopping, köpte svarta och vita knäsockar, en lila och en vit mössa, skor och en jacka. riktigt nöjd är jag också!
väl hemma blev det middag och därefter slocknade jag och elin, kl 7 kom emma och carro och hämtade upp oss för en promenad till skolan och tillbaka ungefär. såfort jag kom in genom dörren slocknade jag med kläder smink linser och hela köret i sängen. vaknade kring 5 och klädde av mig och tog bort linserna innan jag fortsatte sova.

torsdag sovmorgon till kvart i 1, gick och duschade vid halv 9 då jag vaknat och var pigg som en lärka, därefter blev det oth och till och med ännu mer sömn innan jag steg upp och gjorde mig klar för andra dagen i skolan. självklart kom jag försent pågrund av min klantighet, men det gick bra ändå.
Tina kom till mig och elin efter skolan, jag och elin åt tacos och sen for jag och tina iväg till stan där tina åt och vi tillsammans köpte en glass och även godis inför helgen. sen fick det bli en sväng till ica där vi köpte frukt.
kortspel fick förgylla våran kväll innan jag somnade så gott efter 12, alltså på min födelsedag.

bilder kommer sen.


nu drar jag

till skelltown, och blir där ändå till fredag.
 för er som inte vet det så börjar skolan på onsdag för min del..
känns tungt! men det ska väl gå bra ändå.
 kvällen ska spenderas med stina om hon inte har ångrat sig, vilket jag inte hoppas:)
imorgon kommer elin och gör mig sällskap i våran lägenhet. det blir kanske nån slags vaka innan skolan börjar eller något sånt, men vi får se hur det blir med den saken..
nu ska jag packa ihop mina sista saker inför den här skolveckan och sen skjutsar pappa mig.

btw, gårdagen var riktigt trevlig, emma och lotta gjorde mig och anette sällskap. emma blev klippt och det blev åke också. nog om det, nu drar jag=) hör av er, tingeling!

golden dragon




gårdagen spenderades tillsammans med emelie carro och elin.
började med att jag och elin gjorde oss klara hos elin, mamma hämtade upp oss kring sex, och därefter hämtade vi upp emelie och carro också. blev skjutsade till golden dragon där vi bokat bord tillhalv 7. jag och carro beställde filé black and white, emelie huest special eller vad det nu hette, och elin tog friterad kyckling. maten kvar klar efter typ 30 minuter, tog inte lång tid innan vi matvrak tryckt i oss allt. efterrätt, bananasplit fick det bli, himla gott! betadade maten osv innan vi gick iväg mot nodo, elin köpte varm choklad och morotskaka eftersom hon inte köpt nån efterrätt på golden. satt där en stund och sen gick vi och träffade brunetten emma, som inte alls var nöjd med sitt hår, även fast det var fint! elins mamma hämtade oss och skjutsade oss till emelie där vi spenderade resten av kvällen, och även natten för min del. såg norbit snackade, tog lite roliga bilder och sådära, himla trevlig kväll med mina tjejer! elin och carro for kring 2, jag och emelie såg fjorton suger och pratade en stund innan vi bäddade upp, somnade kring halv 5 kanske.
vaknade 20 i två av att mamma ringde, och självklart så var det ett helt oviktigt samtal, som vanligt!
åt frukost och bäddade åsdära innan vi begav oss mot heden för att se carro spela med 93orna.
nu väntar maten och sen jobb senare ikväll.
bilder från gårdagen kommer då elin orkar skicka bilder, tog inga egna för min kamera har lagt av...
det var allt för mig, p u s s

sista fredagen på sommarlovet

2 nätter avklarade, känns skönt, bara den här natten och sen natten till måndag, sen är det avklarat.
kom hem kring 7, åt litegrann och sen gick jag och la mig, somnade kring 8. steg upp kvart i 12, tog en macka innan elin och mimmi hämtade upp mig. ungefär 45 minuters resa så var vi framme i skelltown, åt lunch på lilla kina innan vi for till lägenheten. packade upp och bäddad och sådära innan vi for till maxi och handlade lite välbehövliga saker. for tillbaka till lägenheten och lämnade allting innan vi slutligen körde hem igen. nu ska jag duscha och äta middag innan jag ska umgås en liten stund med mina vänner innan det bär av till havsbadet, och därmed kusinerna. ha en trevlig kväll=)

sista torsdagen på sommarlovet

nu är en natt avklarad, bara 2 nätter kvar!
ska packa lite till, sminka mig lite och äta middag innan jag far iväg till elin några timmar innan jag åker vidare till kusinerna. håll mig sällskap inatt :) puss


bilder från helgen













njuter du av min kärlekskyss, eller vad riktigt gör du? =D

det får räcka :-)
måste bara tillägga att det var en riktigt trevlig och rolig kväll :)

från det ena till det andra

kvällen spenderades med carro carro och emelie, meningen var att jag skulle umgås med mina sötnosar hela kvällen, men planerna ändrades fort. kring 10 kom pappa och hämtade mig, blev skjutsad till mina kusiner där jag ska spendera resten av natten!  mer än så har jag inte att skriva, sovgott:)

eftersom att jag inte har nå kabel så att jag kan föra över bilder från kameran så kan jag inte lägga in nån bild på mitt hår, så det för vänta tills imorgon.


hårfrisering för hela slanten

robin är klippt och mitt hår är slingat, känns skönt att det är bortgjort. tack elin för hjälpen!
nu väntar korv och makaroner till middag, städning och en duch + fix innan carro kommer hit kring 7.
kanske bäst att jag skyndar mig så att är klar då carro kommer, vilket jag ändå inte kommer vara!
ikväll kommer iaf bilder på håret och poolpartyt hos fannie, håll ut =D


idag är det sista onsdagen på sommarlovet...

gårdagens spenderades med elin emelie och carro, kring halv 8 cyklade vi iväg för att hämta upp emelie och därefter cyklade vi vidare mot södra hamn. satt där och myste och pratade, våran utlandsresa som ska ske i maj var ett av de största samtals ämnet. det var i sjuan vi planerade att vi fyra skulle åka utomlands när vi fyllt arton, och nu är det bara några månader kvar innan vi åker, alltså shit vad tiden går.
precis innan vi skulle fara kom carroj förbi, satt och pratade med henne innan vi alla fem började cykla tillbaka till bergsviken. föjde carroj till preem innan vi andra vände och cyklade tillbaka till emelie. satt och chilla i soffan hos henne till 1 ungefär då vi begav os hemåt. la mig i sängen och såg oth innan jag somnade efter 3.


nu ska jag gå och klippa robin och sen kommer elin och slingar mitt hår, blir nog alldeles utmärkt!

BLI MEDLEM

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=67221

bli medlem, samla poäng och byt ut dina poäng mot present kort på kicks.
jävligt värt =D

hehehehe

dum som jag är så har jag sovit bort ännu en dag, inte bra gjort alltså. jag måste sova tidigare på kvällarna så jag orkar upp, med start från och med idag. eller jag ska börja ställa klockan på 11 ist och så är det bara att stiga upp hur trött jag än är! nu ska jag och carro gå ut på en promenad med min kära hund, rätt skönt med frisk luft. dags att kila, tjingeling


film maraton

kanske man kan kalla det! jag kom till emelie kring 7, vi satt och pratade ett tag innan emelies mamma skjutsade oss till ica, köpte morötter gurka och dipp + en chips påse och en ramlösa och sen hyrde vi en film, irene huss nånting.
filmen var bra, och gurkan osv var gott som tusan! när filmen slutade hade vi inte fått nog, så vi såg en till film med emelies föräldrar, minns inte vad den hette, den var bra, men lite konstig. vi kände oss nog rätt less på film när även den här filmen slutat, så vi satte oss i emelies rum och pratade och sådära, innan vi kom på att vi ville se här med förklarar jag er chuck and larry, rolig och bra film måste jag säga! när den tredje och sista filmen slutat satte jag lurarna i öronen och trampade hemåt. nu hade jag tänkt se oth, men det får bli gossip istället :)
p u s s

frisör ida

idag tog jag en riktigt sovmorgon, vaknade kring halv 2, låg i sängen tills lotta och anette kom kring halv 3. klippte båda, och det vart bra, tror jag att dom också tycker. nu har dom just farit och jag väntar på middag, innan det ska jag ta en dusch och börja sminka mig. emelie har äntligen jobbat klart för i sommar, så nu ska vi umgås ikväll och säkert en hel del resten av den här veckan också. känns skönt att hon äntligen är hemma!
nej nu väntar duschen, tjingeling


poolparty

carros mamma skjutsade mig carro sarah och emma till fannies stuga kring halv 5, där väntade fannie och elin. vi hann bara komma in innan stina också kom dit. satte in pommes i ugen och började grilla köttet på en gång, och där kring 6 hade vi ätit klart. satt och snackade sjöng och hade riktigt roligt, senare på kvällen ville 6 st killar komma, visst tänkte vi. tog en liten stund innan 3 överfulla bilar stannade utanför fannies stuga. mer än 6 st kan jag lova att det var, men det vart bra ändå. blev bad i poolen och sådära, riktigt roligt faktiskt! emmas mamma och pappa kom och hämtade mig emma och carro kring halv 3, somnade och hann drömma innan vi var hemma hos emma. emma och carro paxade att sova i varsin kant, så då fick jag, friskast av alla sova mitt emellan två super förkylda och hesa brudar, men lika glad var jag för det. emma och carro slocknade ett bra tag innan mig, var rätt jobbigt att försöka sova när dom andades så högt så att dom nästan snarka! vaknade kring 12 imorse, törstig och illamående, men det gick över rätt snabbt det med! frukost med emma och carro och sen snack och mys innan min buss gick hem 20 över 4. bussen var framme halv 6 på busstationen, där stod pappa och bosse och väntade på mig. när jag kom hem låg min nya mobil på skrivbordet, laddad och klar. det var en present i förskott från mamma och pappa, kan lova att jag är riktigt nöjd!




ikväll blir det att ta det lugnt, ska se one tree hill och bara chilla, det är precis vad jag behöver!
hör av er, puss

bilder från helgen kommer sen då jag fått tillbaka min kamera som elin har med sig till umeå





sarah och c.ö

gårdagen blev det en sväng till stan med c.ö, gick förbi och träffade rätt så ofriska e.a på kallins där hon stod i kassan. sen fick det bli skoshopping, så när vi gick från stadium var vi riktigt nöjda över våra köp. ida som inte skulle köpa nåt annat än skor hittade ju självklart en mössa på hm, den kostade bara 50 kr så jag kände mig tvungen, som vanligt!
precis som jag anat träffade vi stina i stan, kul att se den sötnosen. innan vi for hem till carro svängde vi förbi min lägenhet och hämtade lite grejer. carro behövde saker som hon hade i frostkåge, så vi for dit och checkade in det fina huset och sen plockade vi typ 5 liter jordgubbar från deras jordgubbsland. kan lova att det är dom godaste jordgubbarna jag någonsin smakat! när vi kommit hem till carros mamma igen var middagen serverad, fläskifilé och pommes, riktigt gott kan jag lova! efter middagen for jag och carro iväg till sarah, vi köpte godis på coop och satte oss på nån bänk lite ovanför älven, det blev rätt kallt efter ett tag så då gick vi in hos sarah. åt godis drack dricka och sat och pratade hela kvällen, mycket trevligt faktiskt! kring 12 var jag och carro hemma hos henne igen, och där väntade jorgubbar och kladdkaka. (som ni märker är jag och carro alltid lika nyttiga(; ) vi såg en bit av american pie, sen fick det bli sängen för min del medans carro bloggade. jag vet inte när jag somnade, men det var långt innan carro iaf!
nu ska vi snart äta lunch, sen blir det att fixa och trixa innan vi ska fara iväg till fannies stuga!

hör av er! =D  p u s s  

en tisdag en onsdag och en torsdag med caroline öhlund

ännu en vecka med väldigt lite bloggande, den här gången beror det på att c.ö har tagit upp min tid, men lika glad är jag för det! carro anlände 13.40 på busstationen i piteå, där hämtade jag och min käre fader upp henne. vi hann inte mer än in genom dörren innan vi drog iväg till stan igen, åt pommes på sunes innan vi gick och kollade in höstens mode. duktiga som vi var kom vi hem nästan tomhänta, en hårfärg hade vi fått med oss. när vi kommit hem till mig igen började carro dra upp slingor i hätta på mig, innan färgen sattes i åt vi middag, spaghetti och köttfärs, inte världens godaste precis.. efter middagen slängde carro på blekningen och hipps vipps var det klart. från början kändes det inte alls bra, men när det var torkat och klart var det faktiskt snyggt. jag är helnöjd, och jag tror att carro också var nöjd över sitt arbete.
vi fixade oss och gick ut med en kamera i handen, fick bli en hel del bilder innan vi for till stan för tredjegången under dagen, fick bli godis från tio till tolv och sen mys på södra hamn, och dit lyckades vi även få linnea. kring 12 var vi hemma, gjorde popcorn med smör och tog pepsi, sen la vi oss och såg beck. somnade väl där kring 4.




klockan ett lyckades vi få oss upp ur sängen på onsdag morgon, åt frukost, snabbfixade oss innan vi drog iväg mot nolia, kollade på lite mobiler och lite annat innan vi efter mindre än 1 timme drog oss in mot stan. denna dag var vi inte alls lika duktiga, carro bröt sitt löfte om att inte köpa nåt innan stockholm, hon köpte ett par jeans. jag hade lovat mig själv att inte köpa nåt mer på länge, men det löfte gick inte alls att hålla. hittade en tjocktröja på carlings och ett par jeans på gina.(bilder kommer sen)
 riktigt snygga båda två, helnöjd! hittade även ett par skor, men dom fanns inte i rätt storlek, men det problemet ska jag lösa, för dom skorna ska bli mina! efter vårat stadsbesök lagade mamma lövbit och pommes + grönsaker till middag, riktigt gott! efter maten blevd et fix innan vi for till linnea, och sen vidare mot södra hamn. där satt vi, jag c.ö linnea fanny och jessika med två termosar varm choklad. det blev kallt rätt fort, då fick det bli en snabbsväng till linnea och därefter hem. jag och carro kände oss hungriga, så vi gjorde vitlöksbaguetter i ugnen och hallonbanan smoothie, det går inte att förstå hur gott det var, MUUUMS! medans vi tryckte i oss det såg vi hitta nemo, så jävla bra film, älskar den!







vaknade klockan 1 idag också, gjorde varsin smoothie + vitlöksbröd och satte oss i badet, riktigt mysigt. sen fick det bli städning och packing inför skellefteå resan. var väl framme hos carro kring halv 7, sen har vi mest chillat, köpt kladdkaka på ica och sen sett film, click, rätt bra, men sorlig. nu har carro just provat massa kläder, och jag har suttit här och chillat med musik, nu ska vi nog lägga oss i sängen, och sen sova om en stund.


trött och sliten

3 fetivalhelger i rad, det känns i kroppen. nu är allt över och snart börjar skolan, 15 dagar kvar av sommarlovet. jag vill verkligen inte, får ångest av att tänka på ett helt skolår till, en hel vinter till innan sommarn är här igen. men då man har en underbar klass så lär ju skolåret gå bra, men vintern, usch, vill inte ens tänka på den...

gårdagen hände det inte mycket, låg i sängen tills middagen, åt med familjen och kusinerna, satt och prata med dom ett tag innan jag la mig i sängen igen. såg lite oth innan jag och mamma gick på en promenad med bosse, sen blev det ännu mer oth till jag somnade med datorn i sängen, ännu en gång. sov till kvart i 2, låg i sängen till halv 3, åt frukost och sen fick det bli en promenad med emelie och hennes hund. har ätit middag med familjen, ska ta en dusch sen blir det att fara till elin och bara ta det lugnt! blir nog en tidig kväll, är trött och sliten efter dessa helger. imorgon kanske carro kommer och sover hos mig, får se hur länge det blir. sen följer jag henne hem och sover hos henne, var längesen vi bara umgicks, så det ska vi göra i veckan!=D


luleåkalaset

där var sista fetivalen under 2008 avklarad, på ett sätt känns det skönt, men på ett annat sätt känns det jävligt tråkigt!
men alla festivaler har varit underbart bra, har haft riktigt roligt, och det är ju huvudsaken!

kom fram till luleå vid 1, följde med anna och hämtade ut hennes biljetter sen tog vi en buss till kronan där vi då skulle bo på ett vandrarhem. tog ett tag innan vi tog oss in i lägenheten, den var inte stor, men tillräcklig för 4 personer, och säkert ännu fler också! tog en buss tillbaka mot stan, stannade vid coop och handla mat för 500 kr, sen åkte vi tillbaka till lägenheten igen. vi åt middag, sen kom emelie och carro dit. gjorde oss klara och sen började vi dricka litegrann, carro och julia kom lite senare också, en liten förfest fick det bli, men det var himla trevligt ändå. tog en buss till stan halv 10 typ, gick omkring utanför området ett tag, gick förbi max, och sen in på området. finns inte så mycket att skriva om det, hade jävligt trevlig, träffade massa folk, såg millencolin osv, 4 var vi hemma i lägenheten igen, somnade typ direkt. lördag morgon var det tungt att stiga upp, vi fick i oss lite frukost sen chillade vi typ i sängen hela dagen. duschade och gjorde oss klara, år poffpizza som inte var poffpizza till middag, men det var gott ändå. anna gjorde värsta frisyren på mig, kändes konstigt, inte min stil, men alltid kul att prova nåt nytt :) fick skjuts av annas föräldrar till stan, kvällen var riktigt jävla trevlig den med, fast vissa saker skulle kunde ha skippats! träffade några som bodde på våran vandrarhem, bestämde oss för att efterfesta med dom senare, och så fick det bli. vaknade kvart i 10, väckte dom andra eftersom att vi skulle vara ute ur lägenheten kl 11, så då var det bara att börja städa. kvart över 11 var vi ute ur lägenheten och pengarna som vi lämnat in fick vi tillbaka. satt ute och väntade på en taxi rätt läng, när vi kom till stan åt vi på dagobert och sen åkte vi med bussen hem. känns skönt att vara hemma, men helgen har ändå varit förbannat bra! =D



tog typ inga bilder under helgen, så det här får duga=)

hejdå piteå

att börja spela fotboll känns väldigt intressant just nu, jag behöver träna och fotboll är roligt, så varför inte. linneas tränare verkade riktigt bra, så det blir nog att prov träna med dom på måndag, om jag nu vågar..

linnea, ett varmt bad, rakning av ben, kvällsmat och one tree hill fick förgylla min kväll. riktigt mysigt faktiskt:)
nu har jag packat det mesta som behövs i luleå under helgen och säkert massa som inte behövs också.. 
konstigt nog är min väska fortfarande inte full, men det lär den väl bli innan jag drar igen dragkedjan imorrn kring 20 över 11. tänkte somna nu så att jag är pigg imorgon, så godnatt alla. vi ses i dimman i helgen =D
p u s s


RSS 2.0