onsdag

igår la jag mig i sängen i väntan på att få se vilka som gått vidare i idol, kände hur trött jag var och ställde därför alarm på mobilen för att inte missa idol. självklart så somnade jag, men vaknade inte förrän klockan 00.50. blev fundersam varför alarmet inte ringt, skulle då kolla om jag ställt in fel, men mobilen var spårlöst försvunnen. ringde på den och hittade den sedan i ett skåp och alarmet var avslaget. så antingen spökar det eller så har jag i sömnen stängt av och gått med mobilen till skåpet, rätt knasigt! hehe, ointressant berättelse egentligen...!! haha

man hinner bara knäppa med fingrarna så är skoldagarna över. skönt! idag har vi haft frisörteknik hela dagen. långhåruppsättningar hit och dit hela förmiddagen, sen en god lunch på waynes med tjejerna. på eftermiddagen hade jag kund, en kund som klippt sig själv, allt förutom bakhuvudet. konstigt nog så såg det ändå bra ut, och han var kille! haha. har inte rört en fena sen jag kom hem, mitt rum är inte vackert, och jag ska få främmande ikväll, dåligt ida! ska styra upp det nu snabb innan middagen.


för mig är du idol vinnare 2009


bättre går inte att hitta, kom igeeeeen! du tar hem det här!


tisdag

idag fick jag äran att köra till skolan, jag som älskar att köra. nog för att piteå-skellefteå tur och retur inte är roligaste sträckan, men ändå. skoldagen varade till halv tolv, goda plättar med hallonsylt till lunch innan hem körning. drog med tjejerna på stan, en baguett på kvarters avslutade vi med, underbart! kom just hem från stan, men funderar på att återvända för att ta kort till körkortet så att jag får det nån gång! men orken till att fixa tills sig var inte stor, så vi får se! känner hur tråkiga mina inlägg blir, men jag har ingen fantasi om vad jag egentligen ska skriva om, så såhär får det vara. en grej till, körkortet har varit mitt en helvecka nu, jag älskar det redan!
 

alanya 09


söndag

idag är det söndag, en av veckans tråkigaste dagar. jag och linnea har varit på en skön prommis i det blåsiga vädret, det var allt välbehövligt! dagen har egentligen inte så mycket att erbjuda, blir nog film med gurka och dipp ikväll, som om jag har längtat efter gurka och dipp alltså! så med andra ord kan man säga att det blir en söndag som är liknande alla andra söndagar, då kan den nog bli rikigt bra! men först ska rummet städas.

lördag utan alkohol

ungefär hela piteå festar ikväll, och själv är man nyktrare än en nykterist! usch så tråkigt! och vad finns det att göra då man är nykter? i princip ingenting. drar till carro som är barnvakt och chillar där, kan nog bli bättre än fest en dag som denna egentligen. varför talar vi inte om här. ska bara borsta gaddarna innan jag tar lill pärlan och plockar upp mrs åhman. p ö s s

gullhår med rocktema

klassfesten igår med världens bästa klass var king! vi var många fler än vad jag hade förväntat mig, hur kul som helst! ni är bäst tjejer!


en dag i salongen

efter några dagars frånvaro från bloggen kan jag stolt berätta att jag är ägare av en lapp där det finns bevis att jag får köra bil utan handledare och övningskörningsskylt, som om jag längtat efter detta! körkort i mitt hjärta!!!!

ha egentligen inte så mycket mer att berätta, tänkte visa några bilder från dagens skoldag.



julia provade göra en kort festfrilla på mig, här är resultatet :-)

stinaballeeerinaa


natti

klockan är snart fyra och jag är fortfarande vaken, och konstigt nog pigg också. inte bra! kvällen har varit bra, lugn och skön! mys med tjejer, perfekt en fredagkväll då man ofast är trött innan tio. nu ska jag släcka alla lampor och somna i min säng, som för övrig är renbäddad. jag älskar renbäddat! önska mig lycka till med att vara vaken där vid tio. godnatt!  


och i väntan på kvällens bravader

king kväll, men king brudar!

gruppfoto utan utan hälften


någonting var visst väldigt roligt ;-)

partypinglan min och jag

tjeeeejeeeeer

partyyy

finns en miljard av sånna här bilder, finner inga ord om dom ;-)

här har vi en till ;-)

sådär, får räcka för denna gång! :-)

fredagsmys

jajamen, nu är det fredag. äntligen! har kommit hem för en stund sen, hunnit träffa robin och tim. och även klippt broder. nu sitter jag hä i väntan på middag och fredagsmys med tjejerna. och kanske även henke osv. precis vad jag behöver efter en tuff vecka!

23:47

när man bara gör samma sak dag in och dag ut så blir det alldeles för enformigt att skriva om det, så jag står faktiskt över. jag är lika trött som alltid efter en kväll på ica, och nu ska jag gå och lägga mig. hade hoppats på att min bror skulle komma hem innan jag gick och la mig, men icket. när man får vänta tre timmar på ett flyg så sysselsätter man ju såklart sig med alkohol, eller vissa gör då iaf det. robin är en av dessa! så imorgon ska jag väcka han ist innan jag drar iväg. nu ska jag hoppa i säng, ska trotsallt upp innan åtta imorgon, för ovanlighetens skull den här veckan. godnatt.


onsdag

idag har jag varit en dum tjej, jag har nästan glömt bort lilla stina som nu har övergått till stora stina! hon har idag övergått från barn till vuxen, 18 hela år! grattis vännen!

här har vi födelsedagsbarnet och jag på fannies poolparty förra året!

finns väl inget mer egentligen att säga om den här dagen. lång dag, och nu är jag trött. ska slå på twilight och somna till den. imorgon är det teeeori som gäller tills jag ska iväg på praktik. den dagen lär bli lika lång som den här, kändes jobbigt må jag säga. aja, godnatt då!


.

det enda positiva med den här dagen är idol.


inte okej

idag har jag varit på praktik från sju till två. när jag kom hem försökte jag mig på f fasen, men självklart så somnade jag med datorn i knät. inte okej! vaknade till liv efter ett tag, kändes som en kvart. kände hunger och insåg att jag sovit bort två och en halv timma. inte okej! gjorde ett tappert försök på f fasen som jag aldrig hann slutföra tidigare, ett fel för mycket. inte okej! nu ska jag ut och övningsköra, hoppas det går så bra som det måste gå. annars är det inte okej!

den här dagen verkar vara inte okej. tur det är idol iallafall. så jag har något att se framemot. idol och morgondagens sovmorgon, ÄR okej!


mina nya bästa vänner


partey

igår var en bra dag, en bra lördag! fest med störtsköna brudar, det gillas!


vi, minus några, plus några


och det blev fredagmys, precis som jag sa, nu är det slut på fredagen och det är dags för lördags fest!


kvällen blev ungefär som jag tänkt mig, blev lungt hemma hos elin med tjejerna. vi ha sett idol och myst. pratat om allt mellan himmel och jord och bara haft det allmänt trevligt. ni är guld tjejer!


Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör, dags för fredagsmys, hoppas inte föräldrarna stör

hooola, idag fick jag sluta 13.15, det var mer än bara lite skönt! lyckan sjönk då mamma sa att jag fick ta bussen hem, det värsta jag vet. tröst gick på stan i min ensamhet tills bussen skulle gå. råkade hitta för mycket som jag ville ha, även fast jag inte skulle köpa något alls. men den här gången var det saker jag behöver så då får man faktiskt bryta sin shopping regel! hittade sara på bussen hem, så det var inte så hemskt faktiskt!

sitter nu här i mitt bombnedslag till rum, ska ta och städa upp här innan mamma kommer så att vi kan äta middag. kanske hinner med f-fasen också om jag har tur! ikväll blir det nog tjejer,tjejer,tjejer! + gooodis eller något, det är ju trots allt fredagsmys! kommer nog bli super.

kommer bilder sen på mina inköp som jag är mycket nöjd över. ha en trevlig kväll!


kanske även får träffa denna brud ikväll som
jag inte sett på ett bra tag!


MAT+SÖMN= medicin för ida just nu

tröttare än tröttast, hungrigare än hungrigast, så kan det se ut efter 6,5 timmas praktik! MAT NU, sängen sen!

hard work

nu är dom flesta på skolan, praktiken eller jobbet. själv sitter jag här nyvaken, mätt och belåten efter några timmars sömn och en god frukost. ska sätta igång med faser tills det är min tur att dra iväg på praktik till kvart över tio ikväll. tänk så mycket skönare att börja tidigt och kunna se idol och mysa ikväll, men nej ni jag ska jobba stenhårt!




ta vara på vår dyrbara tid

låg i soffan och läste bloggar och kom på att jag också hade lust att skriva, också loggar jag in här och får tanken av att jag inte har något att skriva om. jag har iprincip inte gjort något som är värt att nämna idag och jag har inget annat heller på hjärtat. av denna tanke kom jag just på att jag ska ta vara på min tid, varför sitta hemma vid datorn, varför ta en powernap, varför inte göra något medans man är ung, medans man har tid, medans man slipper laga mat, diska och städa efter en hel familj. ja varför är min stora fråga? jag har även svaret.. för att man inte orkar! NU ger vi upp tanken och styr upp något ball även under skolveckorna, och sen styr vi upp något ännu ballare på helgen! jag menar hur snabbt går blir det inte helg om man har roligt hela skolveckan också?

så nu mina vänner är det inte till att säga nej då jag kommer på något ball under skolveckorna, med min starka vilja går nog det mesta ;-)

tack för idag, körskolan 07.00 imorgon, sedan praktik 15.45.... dålig planering för dom som gillar sovmorgon! godnatt.


tisdag

idag har jag sovit till klockan tio, det var rätt skönt med tanke på att jag somnade redan elva typ. dagen har ägnats åt praktik hit och praktik dit, men nu är det löst iaf. och jag orkar inte ägna någon mer tanke åt det! efter en veckas uppehåll så vare dags för körlektion idag, älskar körlektioner. det gick helt okej! ikväll är det idol klockan åtta, som jag ska se med dennis och johan. och elin skulle nog komma hon med! perfekto!

dagen som inte borde finnas

det värsta jag vet är att söka praktik, det är det värsta värsta som finns. men nu är det nästan över, över föralltid, typ. bättre blir det inte av att det är måndag, hatar måndagar mer än vad jag hatar allt annat ungefär.

nog om ogilla och hata. ikväll har jag klippt och färgat mammsen, hon blev faktiskt fin, kanske för att hon såg förjävlig ut innan ;-) nu ska jag lägga mig och läsa min älskade bok, lär nog inte dröja länge innan jag stänger ögonlocken heller. godnatt 20:50.


ge mig sommar sol festivaler båtturer utomlandsresor och såntdär som är bra istället för en höst vinter kyla slask skola prov och såntdär som ogillas. 

s ö n d a g

gårdagen var king!




-idag har jag inte varit bakis för första gången på jag vet inte hur länge
-idag har jag sett fotboll
-idag har jag ätit god middag hos elin
-idag har jag haft bakiskväll med bra människor
-idag är det söndag

godnatt!


(D)

ny header som är gammal, bara för att jag var så less.

idag är det lördag, vilket betyder fest. ska duscha och bege mig snart faktiskt! konstigt nog. ska iväg och ta en tidig start med henke, robin? och emelie kanske. kul faktiskt! jag är riktigt taggad faktiskt, det här kommer nog bli bra!

























gullhår




idag har vi tagit skolkort.
puss på gullhår, ni är bra!


e l i n

har just kommit hem från elin där jag spenderat hela dagen/kvällen sen vi kom hem från skolan. vi har ätit tacos till middag som vi själva inhandlat. det satt fint i magen alltså! under kvällen kan man nog inte säga att vi har umgåtts precis eftersom att vi suttit vid varsin dator, oj så icke socialt! men har man körkorts teori att plugga på så har man, hur tråkigt det än är! och ännu tråkigare blir det då hemsidan inte fungerar så att det tar en sån jävla tid. hur som helst så är det äntligen fredag imorgon, välkommen välbehövliga helg. elin och ida har sovmorgon, och själv ska jag åka med tjugo i sju bussen. bara tanken gör ont. ska lägga mig och sova nu! godnatttttt


ge mig något som tar bort denna sjuka

idag har jag varit tröttare än på mycket länge, haft ont i näsan och bihålorna, tänderna ilar, det här tyder på att jag är sjuk, vilket betyder att jag borde vila. men här får man ingen rast och ro, dagen är fylld av för mycket. men imorgon har vi en fet sovmorgon, så då ska jag vila upp mig ordentligt! roberts trafikskolas hemsida fungerar inte och det irriterar mig så innerligt! nu ska jag ta en varm lång dusch och sen kanske bädda ner mig själv i sängen och vila kroppen med att läsa. vi får helt enkelt se! idag finns det inget värt att nämna så jag avslutar här.


det här behöver jag:-)


onda näsborrar

kvällen blev inte som jag tänkt mig, grannen kom hit ist! hon blev färgad och slingad, hon blev nöjd, jag blev nöjd! ännu en grej som vad king med dagen. mindre king var det att jag kände mig för trött och oengagerad för att göra c fasen idag, kan nog bero på att jag faktiskt gått och blivit sjuk. och när man är sjuk ska man vila upp sig och stanna hemma från skolan så att man tillfrisknar, men icket. för mycket man går miste om nu i äldre dagar, särskilt på frisörprogrammet. så skola trots denna häniga trötta kropp och denna onda näsa och pricken över i:et febern. jag tänker på mitt eget bästa och tar och sover nu på en gång. godnatt då!


minns ni denna kväll tjejer?:-)


17:10

hoolaa!

idag har jag i princip sprunigt fram och tillbaka mellan körskolan, stan och carro lägenhet hela dagen! halkbanan idag gick king, och det var king! fan vad kul alltså. lunchen på subland med tjejerna var king den med! och körlektionen gick king! fan vad king alltså! teori och uppkörning bokad, fan vad sjukt egentligen. jag ensam i en bil? näe det fungerar inte. men kanske snart? ja vi får väl ta och se helt enkelt!

sitter här hemma och är nu trött som bara den efter en lång dag, som ska bli längre. ska knalla över till grannen och färga och slinga hennes hår, sen får vi se vars resten av kvällen leder, måste iaf klara c-fasen, det är ett måste! 

ska ta tag i kvällen nu på en gång så att jag kan få en lång natt, jag behöver det!


RSS 2.0