fullt schema

idag har jag i princip använt varenda sekund till något bra!
-09.00-11.30- samhällslektion
-12.00-13.30- projektarbete
-14.20-15.30- powernap i bussen till piteå
-15.40-15.50- resebyrån
-16.00-16.20- beställt och betalat balklänning
-17.00.17.20- middag med mamma och pappa
-17.20-18.00- kolla på resor i kataloger
-18.00-21.00- två klippningar, färgning och partiblekning

fullt upp kan man nog säga! nu ska jag ta tag i att se andra avenyn som jag ligger efter i och sen sova, imorgon väntar en lång dag med både praktik och jobb, och även fotbollscup med laget på kvällen. jag känner på mig att det blir en bra fredag! godnatt.

jag vet egentligen inte vad vi gör, men nåt var visst riktigt roligt tyckte jag?


tre anledningar till att man ska köra bil istället för att åka buss

ett. bussen från piteå till skellefteå var sen, vilket gjorde så att jag precis missade kvart över bussen till skolan, vilket gjorde så att jag kom en halvtimme senare än väntat.
två. skolbussen körde iväg när jag och julia var fem meter från den, vilket gjorde så att vi blev tvugna att ringa emma om skjuts.
tre. precis då jag gått in i bussen kör den iväg, så julia och tina hann inte med bussen, vilket gjorde så att vi fick åka olika bussar och tina och julia kom till piteå mycket senare än mig.
fyra. och som pricken över i:et så är min utväxt röd!

nu går jag och mitt glada humör (jag menar det på allvar, humöret alltså) och sover, eller först lite paradise♥

religion

kristendom, buddhism, hinduism, islam, gudar hit och dit. vad händer efter döden, finns det liv efter döden?
detta intressanta samtalar vi om idag på religionen, och konstigt nog tycker jag att det är rätt intressant. jag tycka religion är intressant? sjukt! hur som helst har alla olika uppfattningar och tror olika, men de flesta är nog inne på att någonting händer, jag menar det kan ju inte bara bli svart?  en fråga vi inte kan få svar på just nu helt enkelt!


en förändring förändrar allt?

 


ett löfte är ett löfte

tema djur


gesällmomentsövning

färgkurs


praktik



det går alldeles för segt för att jag ska orka lägga upp fler. paradise nu!!!!!




blåsta

pappa säger: jag har forskat på internet, och nu har jag äntligen förstått vad det är för fel på er!
ida och mamma säger: va? vadå forskat på internet?
pappa säger: ja, men ni vet man har ju olika gener, och dom går i en spiral. och eran spiral går åt motsatt håll mot vad den egentligen ska göra. om den hade gått rätt så hade ni två varit män pch robin hade varit en kvinna.och det här går i första handsled, så era barn kan också bli utsatta utav det här.
ida och mamma säger: va? hur kan man se sånt på internet?
pappa säger: men alla namn finns där, så man kan kolla upp det!
ida och mamma säger: näe du ljuger! (först då förstod vi att han skämtade)

haha alltså så sjuk min fader kan vara, och ni ska veta att man inte fattade att det var ett skämt för när han sa det så lät det jävligt trovärdigt tills han kom till delen att man kunde läsa på internet. ibland kan man undra vars han får allting ifrån!


dessa två människor, även kallade mina föräldrar kan aldrig lyckas på en bild, iaf inte tillsammans!

paradise hotel

ikväll dricker jag smoothie gjord på mjölk hallon och banan och ser paradise hotell (som alla andra kvällar den här veckan), ett bra avslut på en torsdagskväll tycker jag. imorgon blir det upp tidigare än förväntat, ska skjutsa elins lillebror till skolan och därefter praktik, ska försöka mig på en tidigare kväll än vanligt!






bilduppdatering på g, LOVAR!

kort skoldag idag (gilla). därefter simning med linnea och emelie och ungerfär resten av världen. trångt och jävligt! ikväll orkar jag inte göra något, vilket jag inte orkat någon kväll på hela veckan. snacka om kul liv.
och imorgon är det fredag. jag älskar fredagar, utan tvekan veckans bästa dag alltså!

blev visst en sväng till familjen wikström med mamma, så dags jag skyndar mig innan mamma hinner skrika sig hes i trappen i väntan på mig! bilder från skolveckorna kommer senare!


allt för mycket om ingenting

för mig är det onsdag idag och torsdag imorgon, hur dåligt är inte det? åh. hatar att ligga en dag före i hjärnan, veckan känns ännu längre än längst då. så imorgon är det onsdag igen, och det är lång dag. nio till fyra. jag står inte ut, jag orkar inte. vars finner man ork en tråkig och kall dag i januari? jag känner mig som världens tråkigaste människa som bara klagar på exakt allt. men så är det just nu, den här tråkiga perioden.

OKEJ. skärpning. livet blir inte bättre för att man klagar. vi ser livet från den ljusa sidan.

det glädjer mig att jag känner mig motiverad till att träna nuförtiden, jag tycker att det är riktigt roligt faktiskt, särskilt fotbollen! se där, en positiv sak kunde jag allt komma med! och ännu positivare är det att regelbunden träning var ett av mina nyårslöften, så nu jäklar ska jag hålla i detta, kanske jag för en enda gångs skull kan hålla ett nyårslöfte.

nu ni mina vänner ska jag ta en allt för varm dusch och mat innan jag ska lägga mig i sängen och fortsätta med att se paradise hotel avsnitt tre. jag kommer ikapp er, sakta men säkert!

godnatt

ändrade planer, orken att röra sig från soffan försvann fortare än en vind blåser förbi. så smörpopcorn och one tree hill blev det istället. tar besöket hos mitt hjärta och hennes man med muskler en annan gång!

idag har det snurrat allt för mycket olika tankar i mitt huvud, därav brist på egergi. så godnatt! 06.40 piteå busstation imorgon, finns det tagg? inte nånstans.


söndag

ikväll ska jag till mitt hjärta och hennes man, som för tillfället bor i hus. spännande!


funderationer

jag är verkligen värdelös på det här. jag är helt tom på ord, vet verkligen inte vad jag ska skriva, allting låter så ointressant. vet själv hur tråkigt det är att läsa ett inlägg där man skriver "hej idag har jag bara varit på skolan, och nu måste jag plugga innan träningen ikväll." tråkigt och meningslöst. men vad ska man skriva, vad tycker man är intressant att läsa? fast iofs, alla tycker ju olika på den punkten.

för att få med något mer än så säger jag att det är tråkigt att vara dödstrött både fredag och lördagkväll, men vad gör man inte för att tjäna pengar? hoppas på jobb imorgon också, lika bra när man ändå är inkörd på jobbhelg.





överskattad

glömde att säga att jag tog med mig minna vänner och såg avatar igår. enligt min åsikt så är den frunktansvärt överskattad. jag kan inte säga att den var dåligt, men den var långt under förväntningar. och kanske inte heller värd 130 kr. men helt klart sevärd!


fotboll

skola betyder lite uppdatering i brist på ork! jag varken orkar eller vill gå till skolan, behöver mer lov. men vi ser det från den ljusa sidan, en termin av sex kvar av gymnasiet, studenten borde vara här innan vi hinner blinka på ett ungefär.

ikväll ska jag träna fotboll för första gången på två och ett halvt år, jag är super taggad! linnea kommer och hämtar upp mig innan sju, så jag ska äta ordentligt med middag och dricka vatten, en liten uppladdning innan kan nog behövas! ska söka fram lite träningskläder också.


gothia -06 med världens bästa lag!


helg














dagen efter...

efter många om och men så blev det fest igår, och idag mår man som man förtjänar. och till och med värre. min kamera befinner sig på skihagestigen i munksund så bilder kommer såfort jag hämtat hem pärlan. nu blir det ständning från alla håll och kanter, vi börjar med packningen från hemavan.

finfrämmande

nu ska jag och carro laga middag åt finfrämmandet som kommer klockan halv sju. trerättersmiddag för fyra personer,gött! resten av kvällen är fortfarande ett mysterium.


miss you

innan vi åkte till hemavan hade jag ett par favoritskor.

numera har jag inga favoritskor, iställer för det har jag ett par likadana skor som är två storlekar för stora och förstörd snörning på. varför ska detta hända mig?


JAG HAR BESTÄMT MIG

alla andra har nyårslöften, och jag har inget sådär speciellt. så nu, den åttonde januari börjar jag mina nyårlöften som är.

-hålla rummet (som alltid annars är stökigt) fint! och då menar jag fint på riktigt.
-spara pengar istället för att slösa på massa onödigt som: kläder som bara ligger i gaderoben och mat.
-träna regelbundet
-äta frukost så ofta som möjligt
-äta skolans lunch trots att det inte smakar hockeypulver
-ta mer bilder som ska framkallas och sparas som minnen

sådärja, kan nog göra en lista på x antal a4, men jag tror jag nöjer mig här. kommer bli nog svårt att hålla det som står här. nu ska jag sova några timmar innan jag ska upp. imorgon kommer bli en lång dag, men säkert mycket trevlig också.

och ikväll har varit mycket trevlig med fina tjejer. OC, allt för mycket som är gott, skip-bo och skratt så att vi lever föralltid. ni är bra!



del tre - jullovet överlag










'








del två - hemavanresan

wärdshusets stugby
19 glas höjs för att skåla
stuga fem sex och sju
toppen tjejer och killar
umeåbor
kundvagnsrally
mat i mänger
för mycket alkohol
skratt och tårar
stulen mat
snowboard
-20 grader
stockstugan
högfjällshotellet
rörmockare som jobbar på nyårsafton
20 timmars bussresa
taxi
polisbil
utomhus utan skor
45 minuters väntetid utan jacka i kylan

finns hur mycket som helst att skriva, tar nog aldrig slut!
har haft en toppenresan med toppen brudar och killar, jag är helnöjd!


bilder kommer på facebook eftersom att det tar en evighet att ladda upp här.


del ett

någonstans måste jag börja, och sen senaste ordentliga uppdateringen har det hänt väldigt mycket.
vi delar upp det i delar, julen är del 1!

julen har varit underbar iår, jag har umgåtts med underbara människor, haft en toppen julafton med släkten och fått det jag önskat mig, jag har jobbat och tjänat pengar och jag har haft en toppen kväll på after xmas. allt var faktiskt riktigt bra!
årets julklapp går till systemkameran som jag älskar!





vi börjar det nya året med

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?Jag var utomlands med världens bästa vänner, jag tog körtkortet, jag skaffade extra jobb.
2. Höll du några av dina nyårslöften? tror jag hade ett löfte om att vara nyttig på veckorna, jag höll det INTE!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej inte det!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, och tack så hemskt för det!
5. Vilka länder besökte du? Finland och Turkiet
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? mer utlansresor, en egen bil, egen lägenhet.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 31 maj-7 juni turkiet, 22 september körkortet.
8. Vad var din största framgång 2009? oj vad svårt!
9. Största misstaget? alldeles för många
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? svininfluensan typ
11. Bästa köpet? utlandsresan måste jag säga!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder och skor, och säkert resor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? någonting gjorde mig riktigt glad! 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? allt för många!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? jag tror det är ganska lika där.
16. Vad önskar du att du gjort mer? spenderat pengar på utlandsresor
17. Vad önskar du att du gjort mindre? litat på vissa människor.
18. Hur tillbringar du julen? familj och släkt!
19. Blev du kär i år? vi skippar den här.
20. Favoritprogram på TV? grey's anatomy och one tree hill
21. Bästa boken du läste i år? så länge vi båda andas
22. Största musikaliska upptäckten? sånt här kan jag inte svara på
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Fick det jag önskat mig!
25. Något du önskade dig men inte fick? nepp.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
då var det fest och utgång! blev en mycket bra kväll!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? en sommar med mer sol och mindre regn och mer pengar. och det jag inte orkar nämna.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? ja ganska svårt att säga, rätt olika!
29. Vad fick dig att må bra? underbara vänner!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? robert pattinson är ju inte äcklig precis
31. Vem saknade du? flera olika under årets gång!
32. De bästa nya människorna du träffade? sanna och sabine! och många mer också!

RSS 2.0