pa-pa-party

och så blev det parti ikväll, tagget är på topp och tiden rinner iväg, så ingen bild ikväll. ses i dimmannnnn


Tack gud

Ledighet för cypern - CHECK!
Då var det bara 2 månader och 3 veckors längtan kvar. jag som skulle vilja packa idag!

motsatsfrisyr


jag har kommit på att

 PLUSLIKA MED

åh

gick nyss och frågade om ledighet.
(min mentor skrev på ledighetsansökan att jag skulle klara det utan problem)

-jaha, en två veckorsresa?
-jo..
-åker du med klasskompisarna?
-jo en del av dom.
-jaha, har du betalat resan?
-nej.
-men dina klasskamrater har ju betalat.
-ja men flera ska ju typ åka, ska inte åka med dom.
-jaha, hur går det i skolan då? ligger du bra till i alla kurser?
-ja det gör jag. och frisörlektionerna kan jag ta igen på praktiken.
-jaaa men din hälsa då? du låter inte så frisk
-eeh nja, är bara lite hes..
-jaha, du har inte nå feber?
-näe, det sitter i halsen.
-ja kom in senare i veckan, måste prata med din mentor.

låter inte lovande... vi ber åt gud.


ge mig ork


en hel vecka igen, jag är inte taggad.
lovet är väldigt efterlängtat, superkul att det är en vecka efter piteås lov bara...... 


.

- i miss you.


cutie


en del av resan

kusin viktor och flickvännen julia

kusin katya och älskade mamma

faster åsa farfar pappa och farmor

broder



studentfest valdino



laddar upp för allt vad helgen har att erbjuda med ordentlig sömn

klockan är 21.14 och jag kan knappt hålla ögonen öppna, dagen har tagit hårt på krafterna. på skolan har vi fått ännu en modell klar till projektarbetet, en enda kvar innan vi är klara, oh så skönt! ensam körde jag tillbaka till piteå, glad var jag ändå för att jag skulle hinna hem en stund innan jobbet. jo hem till min gård tog jag mig, men inte in i huset. smart som jag var tänkte jag kolla om någon dörr på baksidan var öppen, plumsade i en meter snö och tänkte, jag kommer nog in här. men näe, sjöblöta byxor och skor fulla i snö satte jag mig i bilen och körde till jobbet, arg som ett bi. och äntligen har jag jobbat klart och tagit mig hem. och nu vill jag inget annat än att sova en lång natt, vilket jag ska. sovmorgon till 11.30 imorgon, kan älska livet ibland.


karlshamn

jag lever och jag har det king. trivs här nere, trots att vi bor alldeles för många i en allt för liten lägenhet, och att det är brunt slask och iskallt även fast det är varmt. shoppat har jag gjort, även fast jag borde spara vart enda öre till cypern, men lite måste man ju få unna sig då man har semester.

i förrgår hittade jag efter flera månaders sökande en fin kavaj som föll mig i smaken.
igår var vi på ikea, jag följde med för att köpa ett smyckesträd, tror ni att det fanns något smyckesträd? njet.
idag har jag och katya varit i kristianstad och shoppat, fick då med mig tre ringar, två smyckesträd och en sjal hem. helnöjd!

för segt internet för att fixa fram någon bild, så det får jag fixa då jag kommer hem. nu ska vi på släktmiddag, vi hörs gott folk.


CYPERN - AIYA NAPA

17 maj - 1 juni, femton hela dagar i paradiset. ungdoms hotell och underbara tjejer ♥ mer än så kan man inte önska sig!




linnea du är ett undantag


Sittvärk

Försöker mig på en mobilupdate, känner redan att det inte är min grej, måste Ändra från storbokstav efter varje bokstav... hursomhelst så tog resan 21 timmar ungefär, och just nu vill jag aldrig mer se en bil ungefär.. bara jag får en sän är jag nöjd, Godnatt.

semester

om ca två timmar börjar bilfärden mot södra sverige. en hel vecka kommer jag vara borta, ungefär. ska träffa släkten, äta släktmiddag, hjälpa bror med lägenheten. och en hel del annat antar jag. precis vad jag behöver, komma bort från allt, umgås med hela familjen (utom älskings b) och bara tänka på allt annat än det som cirkulerar här.








ikväll ♥


den som uppfinner detta är min idol.

hjärnan, våran hjälp till att tänka, och utföra handlingar. våran hjälp till att gå, äta, sova, ja vår hjälp till allt. tänk om någon bara kunde installera om den så att man kunde få bestämma vissa saker själv. till exempel vad man ska tänka på. om det händer något som man inte vill tänka på så går det aldrig att få den tanken ur hjärnan. tänk om det gick att lägga allting omkring den tanken i en låda på hyllan så att man kunde plocka fram den om man vill och lägga tillbaka den när man vill. och även en knapp så att man kunde radera tanken, som att man förtränger bara sådär genom en tanke. tänk så enkelt, tänk så skönt. vilket önsketänkande. om någon har något tips till hur man kan förtränga, radera det som cirkulerar i hjärnan så vore jag tacksam till detta förslag.

hörde jag en skål?

första gången det bli party (på riktigt) på tre helger, jag känner tagget från tårna.


hos denna vackra spenderar vi kvällen innan utgång ♥

man kan ju alltid drömma


inte ens en bråkdel av allting jag vill klicka hem just nu, mitt shoppingsug är på topp! skulle behöva en konto med 1000000 till att fylla ut min "walk in closet" som endast finns i mina drömmar. ska lägga mig och sova och drömma att jag är miljonär.

försöker mig på photoshop liiiiiite

som vanligt swischar veckan förbi, jag säger som ida, jag blir nästan rädd! tiden går så fruktansvärt fort. visst är det skönt med helg, men det är lika fort måndag igen och sen fredag. och så rullar det på. jag vill inte bli gammal än, jag har mycket jag vill uppleva innan.

idag har linnea fått lite färg i håret, det klädde henne. och imorgon är det emelies tur. utväxter hit och dit. funderar på att slänga på lite färg i mammas hår nu också, lika bra att forstätta när man väl är inne i det. kanske klippa moster också! vi får se hur det slutar. allt jag vet är att det blir en tidig kväll, jag är trött.


motivationen till att orka

kylan utomhus går knappt att leva med, man fryser hur mycket man än klär sig. ännu mer fryser man då man tvingas upp innan tuppen, hur trött som helst. visst kan vintern vara en fin och mysig årstid. men jag ser inget mysigt med -20 grader, översnöade bilar och snöstorm. nu är jag grymt less. det är första februari idag, ungefär en månad kvar utav denna kyla innan våren glider in i mars. en månad fyll utav kyla, tidiga morgnar, försenade bussar och iskalla bilar. men när vi väl är där, cirka en månad fram, då har vi ALLT framför oss. en vår fylld av lov, skoterkörning och sol. en försommar fylld att studenttagg och utlandsresa, och sist men inte minst balen och studenten och därefter hela vårat liv. den tunga månaden som vilar framför oss klarar vi lätt utav om vi tänker på vad som väntar oss.

hur trötta vi än är när klockan ringer, hur mycket vi än fryser då vi kliver upp ur täcket och hur mycket vi än tänker att vi inte orkar så klarar vi det ändå! vi har något att orka för, vi har vår frihet ca fyra månder bort.


utomlands? ja tack!

helgen kan beskrivas med ett ord ungefär, jobb. imorgon är det måndag, ångesten går på högvarv. ikväll har vi sett wallander - innan frosten. den är faktiskt bra!  har just bytt några ord med dennis, tänk om man fick befinna sig i mer än 30 graders värme istället för -20, det hade varit annat än ångestfyllt! jag säger godnatt, ingen sovmorgon imorgon, vilket är börjar bli en vana efter helgen. 06.30 imorgon. godnatt!




mer än gärna ja tack!


RSS 2.0