s o m m a r

enkel uppdatering
trästockfestivalen-åtta personer i en husvagn parkerad på korvgubben-bra människor-fest-satans roligt! 
pdol-tredagars-dåligt väder-bra människor-king område-alkohol i stora mängder för de flesta-KING!
övrigt- jobb

Lulekalaset-3 året i rad-andra året i rad på samma vandrarhem-alohol som daglig dryck-tomas ledin-john me-king människor-och allt som hör till festival- FRÅN OCH MED IMORGON, NU KÖR VI TJEJER OCH KILLAR, SISTA FESTIVALEN FÖR SOMMAREN 2009!!!!!!!!!


woork

då satt man på jobbet igen då, klockan är så mycket så att ida vill sova mer än mest, men den visar även 02:49. det betyder mer än fyra timmar kvar. teoriplugg ska jag sysselsätta mig med för att ögonen ska orka den resterande tiden. så gott som många sover nu skulle jag också vädligt gärna sova just nuuuuuu. imorgon 07.30 ska jag sova som om jag låg i koma.

och en sak till, ska försöka uppdatera med en bildbomb med tiden=)

.

tillbaka till ruta ett.

!!!!!!


tänk om man kunde spola tillbaka tiden, tänk vad mycket man skulle ha gjort annorlunda då.
jag hade till ett exempel stannat längre på denna underbara plats, men dessa underbara människor!

trästock

jag jobbar och sover, jag hinner inte blogga så enkelt är det. helgen var iallafall fri, drog direkt efter jobbet mot skellefteå, där jag skulle spendera två nätter i husvagn med sju andra. KANONHELG!  är allt jag behöver nämna=) bilder kommer sen!


ÖVERRRRRRRRRR

ett sex timmars pass, och två trettontimmars pass, helgen är över! skööööööööööööööööönast i världen, tre lediga helger framför mig, kärlek på schemat! imorgon börjar jag tre, skönnnnnnnt! jo asså, ledig kväll ikväll och förmiddag imorgon för ida, inte ofta det händer! gläääääääädjande! ska tagga eå att vara med mig, och kanske c.sohlman också=) PUSSSSSSS

13 timmar kvar

jo men då har man jobbat mer än hälften av jobbarhelgen, det har gått riktigt fort, och det känns underbart! sitter kvar på jobbet med emmas dator, ska snart äta och därefter cykla iväg till husvagnen och se film och sova. behöver få tillbaka min missade sömn eftersom att den här natten inte blev lång.




hitta två rackarns fina bilder på mina kusiner som jag hittade på den här datorn ;-)

DK HELG

helgen är på ingående, vilket betyder jobbjobbjobb för ida. hoppas helgen inte blir allt för solig, och allt för roligt. eftersom att jag missar EXAKT allt som händer. jag taggar till trästock ist, hoppas att alla tänker som mig ;-) nu ska jag äta innan skjutsen kommer, vi hörs på söndagkväll.


nattarbetare

01:21, jag slutar 07:00, ögonlocken känns tunga, önska mig lycka till mina resterande fem timmar och trettionio minuter.  min söta kusin på 7 bast kom just in och gav mig en godnatt kram, visst är han allt för söt.

ska fortsätta att kolla på tv, kanske sätta på en film. något måste man ju få göra då man ska sitta i en fåtölj hela natten tycker jag=)

wooooooork

usch så tråkigt man kan ha, och inget kan jag hitta på heller eftersom att jag ska åka och jobba om en timme. dötid är det tråkigaste som finns har jag kommit på, särskilt då man mest i världen vill hitta på något.

idag har iaf varit en bra dag, jag har fått tillbaka min mobil som har varit borta i tre veckor, synd bara att det var ett stolpskott som tog emot den, för nu är dom nyaste kontakterna borta! jag har även solat med carro, och hör och häpna, efter det tog jag mig tiden att fara ut och springa. riktigt skönt och välbehövligt, det ska jag allt börja med nu under sommaren( jag vet att det brukar låta så, men nu är det på riktigt).

och nu sitter jag här och bara väntar på att få åka på jobbet, lika bra att jobba istället för att bara sitta här och ha tråkigt! ska gå och göra i ordning mat för natten, och kanske städa till i mitt rum. då går nog tiden fortare.



stockholm oktober 2008

bilder

somsagt så har jag ingen kamera, men här är några av bilderna jag lyckas fota=)


sex and the city hos carro


luleå med linnea


älskling


grillning


nodo




södra hamn




uppsala



199:- gina

80:- monki

100:- monki

159:- gina

198? :- hm
shopping i luleå

ca 215 kr

ca 200 kr
shopping från turkiet

shopping från uppsala
från vänster: väska 249:- accent, skjorta 199:- vila, linne 149:- gina, linne 99:- new yorker, linne 79:- new yorker, linne 199:- weekday, linne 98:- hm, klänning ( ska sys om) 349:- gina, shorts 159:- vero moda

+ super snyggt halsband och armband som jag tappade bort innan jag hann hem ens.......
men som tur var har elin köpt ett nytt=D

sådärja, det var allt för idag=)

SKÅL FÖR LEDIGHET

carro baby, jag ska försöka att ge dig många smaskiga inlägg efter helgen ;-))))))

GODDAG, eller godmorgon, eller egentligen godnatt. klockan är elva och jag är ledig idag, varför sover jag inte? jo för att så fort jag lyckas få en ledig dag så sätter någon mig i arbete. visst pengar är bra, men sömn då? det är ju det bästa!
pigg är jag, taggad är jag, så det där med missad sömn skippar vi att ägna mer tankar åt=)

idag är det lördag, som om jag har längat heeeeeeeeeeeela veckan. emma slutar klockan två, efter det drar vi och festar jävel! vi ses i dimman gott folk=)

livet är hårt

en och en halv vecka av arbetet har gått, jag är död. tänk att efter skolan så är det såhär livet kommer se ut, jobb dag ut och dag in i mångas fall även på helgerna. jag klagar på en och en halv vecka, hur ska detta sluta? vänjer man sig eller är det såhär alla som befinner sig i arbetslivet känner? isåfall är det ju hemskt. okej, jag har jobbat varenda dag i en vecka, och knappt sovit hemma en enda dag av dessa, kanske är det därför jag känner mig död. efter några dagars ledighet kanske det känns bättre! vi får väl allt se=) inte för att jag tycker dåligt om mitt jobb, tvärtom jag älskar mitt jobb. men klart man hellre är ledig än att jobba, men å andra sidan har man heller pengar än att vara utan också. jag får helt enkelt se det positiva i det hela. imorgon är sista dagen innan 3 dagars ledighet, vilket innebär sovmorgon, stadsfesten, sena kvällar, loooooooooove it!  det blev ett långt inlägg om ointressanta saker, men så fick det bli idag. internet tjorvade för mycket, så bildbomben som jag planerat att lägga in kommer en annan dag=) godnatt!


allt jag vill är att befinna mig i landet där detta underbara ställe finns, exakt nu och några veckor framöver!
ta mig dit, tack på förhand!


RSS 2.0