sista uppdateringen innan det nya året

jag har inte haft en sekund över till att blogga. och har egentligen inte en sekund över till det nu heller, men ibland får man ta sig tid. blir några dagar till utan uppdatering. imorgon 06.40 åker jag till hemavan och firar nyår. kommer bli toppen med toppen brudar!


vi plus minus några

ica kvantum

första jullovsdagen börjar med jobb 08.45 - 17.30. och det kallades jullov? jag går och sover.

party

igår firade vi hanna som fyllt 18, det var ovanligt bra på statt tycker jag. synd att det blev en tidig kväll, eftersom att jobb väntade idag. det var tungt att stiga upp och jag mådde väl som jag förtjänade under dagen. ikväll ska jag vara med världens bästa, kommer bli hur bra som helst!

livet är inte alltid som en dans på röda rosor

jag hatar att allting alltid ska vara så komplicerat. fast i och för sig, vad vore livet utan motgångar?


glasögonorm

igår kom vi fram till att det blir glajjer för min del, fast det visste jag redan innan jag for dit. linserna införskaffades redan igår, och jag har redan lärt mig hur enkelt det är att använda dem. och jag lovar, jag ska aldrig vara utan glasögon eller linser mera, jag ser bättre än aldrig förr, och konsentrera mig för att se behövs inte mer, vilken lättnad. frågan är bara hur jag ska kunna välja ut ett par snygga glasögon som kommer till användning. kändes inte lätt alltså. tycker inte att jag passar i några av dom alls, kanske det är för att jag är väldigt ovan?



kolla på galljorna och inte på mig! snälla vänner hjälp mig.


hehe

jag har träningsvärk så att jag knappt kan gå, jag är så hungrig att min mage håller på att vända sig ut och in. tur jag slutat för dagen och ska trixa ihop lite lunch. klockan halv tre befinner jag mig på åströms eller vad det nu heter, synundersökning och nån linskurs eller något sådant. det skulle ta tid sa hon. jag känner inget tagg. tänk en powernap istället. men ingen rast och ro, ikväll ska jag på kalas, och kanske träna efter det, vi får se vad som hinns med.


jag är inte taggad........

Hjälp!

tre ynka dagar kvar på salongen innan jullov, så sjukt fort tiden går. nästan så att det är hemskt! och kvällarna swischar förbi snabbare än en blinkning känns det som. även fast man hunnit med en hel del så känns det som om allting bara går så himla snabbt. faktiskt så skulle det kännas bättre om det gick lite saktare, jag får lite ångest för att bli äldre... jag menar snart är det nytt år, IGEN! det var nyss nyårsafton hos mig. sen börjar alla fylla nitton, och pang så är jag själv nitton och sommaren är över. och ännu knasigare, ingen skola!! då har helt plötsligt 12 skolår och ett år på förskolan passerat. det känns nästan som igår man satt i ringen på förskolan och kände två stycken, daniel och björn och nu är det snart 13 år sen. jani, jag vill inte tänka mer, får P A N I K! låt mig bli 20, låt mig stanna där. adjö.








facebook och melissa horn

jag har lyssnat på musik och spelat bubble spinner i två timmar, vilket liv jag haft ikväll. imorgon ska jag inte behöva ångra att jag gick och la mig alldeles försent, så därför tar jag en dusch och går och sover. godnatt!

bal

blir galen, har suttit och kollar efter balklänningar. finns många fina, många som har vissa delar som är perfekta, men ingen som är helt perfekt för mig. tänkt om man kunde plocka delar från klänningarna och sätta ihop till en och samma, oj så enkelt det hade varit!





här har vi några stycken som jag hittat, men antingen så är det fel färg, får långa, för plottriga, fina upptill men inte som jag vill ha nertill, fina ner till men inte som jag vill ha upptill osv... jag blir så less!

 


välkommen hem

då var dag sex på salongen gjord, alltid lika roligt! men trött blir man, jag känner att jag är helt utmattad. sitter i soffan och lyssnar på musik, funderar på att ta en powernap en stund.

den här låten är väldigt fin tycker jag.

söndagar ger mig ångest

finns det något som är mer iriterande än när man skriver ett inlägg som försvinner? nej jag tror faktiskt inte det. åh, det här får bli kortfattat.

fin fredag med vänner, middag och idol. maten lagad utav mig och carro, och erik som idolvinnare, awesome.
lördagen besökte jag staden med elin och emelie, köpte årets första julklapp, till mamma. korkade upp kring halv fyra, förfestade hos linnea och avslutade kvällen på pentryt. tyvärr så blev det ingen efterfest, vilket gjorde mig besviken. men kvällen blev lyckad iallafall.


tur det är fredag iaf

vattnet kokar snart över. sublandmat nu med väldens bästa! ciao.

när jag fick syn på den här bilden gick det inte att vara arg längre


h j ä r t a

sådärja

som sagt klippte jag dennis i tisdag, så nu ser han ut såhär. plus en mössa eller kepa på huvudet.



i onsdags var jag på barnkalas



och idag då? jo, jag har haft praktik till halv åtta, ätit middag och varit hos linnea. och nu är jag arg. min hund klöste mig i ansiktet. jag ska se oth, och jag ska sova. helg imorgon, finally!


dag två

klippa en kund, klippa dennis, färga och slinga mamma. jag är död. middaagen fick mig ännu dödare, hemma gjort palt! men den satt där den skulle, lika gott som alltid. tror jag att elin och carro också tyckte! kvällen avslutades hos carro med tjejer och massa prat. klockan är inte ens halv elva, men jag tänker sova. imorgon ska jag minsann inte gäspa en enda gång på salongen!


det har gått en dag, jag är död!

från och med idag, och två veckor framöver har vi praktik. jag älskar det samtidigt som jag hatar det! jag älskar det för att jag har världens bästa salong, min handledare än guld. jag får matersätting trots att jag äter hemma varje dag, jag behöver inte fara förrän 2 minuer innan jag börjar, jag slipper pendla mellan piteå och skellefteå, jag får sova längre på morgnarna. ja det mesta är älskvärt med det. men en sak hatar jag, och det är dessa långa dagar. visst dagarna går fort, men man är så fruktansvärt trött då man kommer hem, det är helt sjukt! så efter 10 dagar på salong kommer jag nog vara lika sliten som efter en pdol helg.

hur som haver, så är sanna fin i håret, riktigt fin. hon förgyllde verkligen sista tiden på salongen idag. imorgon kommer dennis, ja det här börjar bra det! åt middag på två sekunder därefter skyndade jag mig till linnea och sen vidare till bio3an, luftslottet som sprängdes, king. kvällen avslutades i svensbyn hos sanna, mys.


riktigt ful bild, men kolla, lite långt hår hade jag ändå............ och det såg tjockare ut?


tidig kväll

04.00, jag går nog och sover trots att jag och carro bestämt oss för att vara vakna till klockan fem. eller jag ser oth tills jag somnar vilket kommer bli om typ två minuter. ah blir bra, tack för ikväll.

babysitter


börjar med att visa gårdagens inköp, tröja och jeansleggings.
nu drar jag till hortlax och agerar babysitter med vänner.


dennis och johan på kaffe och pepparkaksbesök



lättroade

vi hitta en webbcamera

som vi roade oss med

såhär ser vi ut då vi är rädda för en våldtäcksman

såhär ser carro ut då hon är psyk och jag när jag är död

såhär ser vi ut då vi säger hejdå


love you


idag har jag insett att det här är en fruktansvärt bra låt


kom till mamma

Yori Fleece
det här är precis vad jag behöver, och på köpet är den snygg också! perfekt.


kolla så det kan gå när man jobbar med en gruppuppgift!








hurra

jag känner mig frisk, jag ska till skolan imorgon, jag ska ha egen hårvård! yeeeees! det är torsdag imorgon, det är sista skoldagen innan jul, två veckor praktik sen jullov. hur sjukt är inte det? man hinner knappt blinka så har det gått en termin, en kvar sen tar vi studenten tjejer! shit, kan inte föreställa mig hur ballt det kommer bli!

aja ska för en gångs skull under den här veckan göra en tidig kväll. först några oth avsnitt till.


det här var första terminen i ettan, känns som igår. ni är bäst tjejer!

missnöjd

jag behöver en carro sohlman, en bra film, ett glas cola gurka och dipp. istället får jag en säng för mig själv, smörpopcorn och saft. jag är INTE nöjd, det är INTE bra!

vaccin

jag har inte orkat röra mig på hela dagen, jag har ont i hela kroppen och huvudet håller på att sprängas. vaccinet härjar. blev ingen skola för min del, har sovit hela dagen och sett några avsnitt grey's. nu är jag på jakt av femte säsongen, så om någon vill låna ut den till mig skulle jag bli väldigt glad!


första december

idag har jag gruvat mig för att ta vaccinet, och idag har jag även tagit det på riktigt. det var inte alls farligt. dock så gör det ont nu, känner mig typ yr. ska nog vila en pytteliten stund innan jag ska fara till sanna (v



man får inte glömma att vintern är rätt mysig också!

RSS 2.0